Liečiteľ z Prahy - diagnózu spozná z oka

Príspevok v téme: Liečiteľ z Prahy - diagnózu spozná z oka
suns

ahojte, počula som o liečiteľovi, ktorý absolútne odsudzuje tabletky a vitamíny, ktoré ničia pečeň, pozrie Vám do oka a podľa bodiek zistí Vašu diagnózu. Vyliečil vraj už rakovinu. A to prírodnými "babskými" receptami. Najpr. pitie kamiliek, vlašské orechy, praslička na vyčistenie dutín. Ďakujem:) (občas chodí aj na Slovensko)

rena78

ok tak v tej knizke je razitko a tam je toto.. mrstikova2452/1A, 100 00, Praha10 telefon 274822798, pracovna doba Ut,ST,CT, 8:30-18:00 to telefonne cislo je ceske tak este predvolbu.. vela stastia

rena78

ja som ti tu knizku zakupila priamo u neho ked som bola.. neviem preco su nepredajne... a ani veru cez google ho nenajdes mne ho poradila znama ktora k nemu chodila so synom.. inak by som vobec nevedela o nom... ale mala by som mat na neho mailovu adresu na tom papieriku aleb v tej knizke .. ak budem mat cas napisem ti tu adresu ak ju najdem

rena78

ten liecitel sa vola Sima bola som kedysi u neho ked chodil este do trencina k jednej znamej ale mojho kamarata otec k nemu normalne chodieva bo je to jeho kamarat... no metoda spociva vtom ze na precistenie sa dava odvar praslicky a anizu no a kazde rano sa to injekcnou striekackou vlieva do nosa.. potom zacnu vytekat hlieny ktore treba vysmrkat von preto nie je vhodne kedby sa to davalo na vecer bo hlieny by stekali dolu a prehltali sa... tieto hlieny musia ist von... mam od neho aj knizku je fakt dobry

kaťaaa

suns a vies o nom aj nieco viac? nejaku stranku alebo nieco podobne kde by sme sa o nom docitali/dopoculi.. toto by zaujimalo aj mna.

suns

lekár predpíše drahé nosné kvapky, antibiotiká, vitamíny, ktoré zdevastujú pečeň... napr. problémy z kolenom a kĺbom pramenili zo zaneseného hrubého čreva a zanesených dutín... Takže si myslím, že na tom je hodne pravdy, len treba poznať tie správne triky ako na choroby pomocou klasických potravín, ovocia a zeleniny a netlačiť sa tabletkami...