Liečiteľ z Prahy - diagnózu spozná z oka

Príspevok v téme: Liečiteľ z Prahy - diagnózu spozná z oka
suns

ahojte, počula som o liečiteľovi, ktorý absolútne odsudzuje tabletky a vitamíny, ktoré ničia pečeň, pozrie Vám do oka a podľa bodiek zistí Vašu diagnózu. Vyliečil vraj už rakovinu. A to prírodnými "babskými" receptami. Najpr. pitie kamiliek, vlašské orechy, praslička na vyčistenie dutín. Ďakujem:) (občas chodí aj na Slovensko)

roman07

to ,ze dokaze urcit diagnozu este neznamena ,ze ju aj vylieci.diagnozu ti urci aj lekar.ja osobne som bol u takehoto pana diagnozu urcil spravne predal mi nejake zo svojich pripravkov a za nejakych pät minut mal zarobenych okolo 500 korun ale nevyliecil ma clovek ktory sa venuje pacientovi pät minut a berie ich ako na beziacom pase tak tomu nejde naozaj o to aby vam pomol ale na vas zarobil.

ejha!

suns 06. 01. 2009 o 13.23 hod. okrem ineho napisala, ze sima: považuje totiž doktorov a všetky drahé medikamenty len ako spôsob okrádania ľudí...
a teda on je potom co? lebo som tiez pocul, ze robi ako divy, vsetkym dava tie iste caje a tie iste navody, vsetci maju zanesene dutiny a musia zo seba dostat sople. to moze napisat aj na internet ako univerzalnu metodu, ktora lieci vsetko a knihy moze dat do predaja. lenze by sa musel delit o zisk s knihkupcami, to mu je asi luto. takze len uklada peniazky sam pre seba.

šokovaná

cez vikend bol p. šíma v senci. diagnostikoval za jeden den vyše 160 ľudí! čítate dobre. všetko sa odohrávalo v jednom preplnenom byte, na každého klienta mal maximálne 5 minút, išlo to ako na bežiacom páse, pričom ustavične zvonili telefóny a prichádzali noví ľudia. bola som tam aj ja, veľmi ľutujem. stálo ma to s knihami, ktoré mi odporúčal a predal a s nejakými čajmi 1.600,- korun. niektorí platili aj viac. kašľať na peniaze, ale ak sa takto správa liečiteľ, je mi z toho zle. každý musíme z niečoho žiť, toto je však obyčajný tvrdý biznis a zderstvo. všetko bez účtov, bez platenia daní. to sú tí čistí a prírodní liečitelia,a ktorým ľudia veria viac než písmu svätému? pán šíma, nie je vám zo seba zle? irisdiagnostiku robí podstatne viac ľudí, nie je to žiadna novinka. on si však dokázal urobiť skvelú reklamu a vystupuje ako niekto mimoriadny. pripomína mi to amerických kazateľov, za ktorými slepo ide stádo veriacich. a odovzdajú im všetko, nielen svoje majetky,ale aj svoje deti. bŕŕŕ! ja hlúpa!

musska

ta irisdiagnostika bola uz aj v telke, robia ju normalne aj niektori lekari vystudovani, maju nejaky pristroj, pozru ti do oka a potom vyhodnotia a presne povedia, v com spociva zdravotny problem,je to velmi presna diagnostika. Nieje to sarlatanstvo, hovoril o tom normalny lekar:)

fraisee

tak to je iny macher, ked z oka vie povedat co je vo veci. ja som o tom v zivote nepocula, tak je prirodzene, ze ma to zaujima.

suns

tak tak RNG, keby kaslali na biznis a chceli ludi naozaj vyliecit, vsetci by sme boli zdravi a nemali prievan v penazenkach...

RNG

diagnozy s farby koze a oci su velmi stara zalezitost, pouzivana uz v starom egypte.
Na niektore veci su pomerne velmi dobre.

Skoda, ze ju dnesni lekari povacsine nevedia.

kvietocek

fraisee, akoze obcas sranda nezaskodi, vo vacsine svojich prispevkov sa snazis byt velmi vtipna, ale obcas to prehanas. sorry, nechcem ta nijako urazit, ale v niektorych veciach sa proste nesranduje a nemam rada ak sa o nich sranduje. to uz nie je vtip. aj ja som za humorne prispevky, ale odtial potial.