prosim poradte co vam pomaha aby ste stres prekonali,ja som nikdy tak problemy nemala,ale teraz ci to je lahka alebo tazka skuska,vzdy mi je zle od zaludku,vraciam,mam hnacku,je to neprijemne:-( a potom nech sa to naucim aj akokolvek dobre,z toho ako mi je zle to tak dobre nedopadne vzdy.
stres zo skusok
www.edusan.sk
Vyskušajte niečo z tohto vyzera to byt neškodné.
ja sa to snazim si vsugerovat do hlavy,ze ved nic sa nestane ked neurobim,pojdem na opravny,ale akosi to nefunguje.minuly rok som vobec taketo stresy nemala,len pred jendou skuskou a to iba tak ze rano ma raz-dvakrat prehnalo a to je vsetko,teraz sa uplne klepem,hnacka aj 5 krat,vracanie..uff,hroza.ja som dostala kvapky passedan,tak vecer stvrtok cih nasadim a v piatok hned rano,nech som OK.lebo ten stres mi nepomoze, veruze nie.tak vam vsetkym drzim palce na skuskach a dajte vediet ako s avam zadarilo:-)
Anjelicek, s tym stresom pred skuskami je to zlozite. Su ludia, ktori to maju totalne na haku, na skusku idu aj styri krat a je im to jedno a potom taki, co sa stresuju pred skoro kazdou. Ja som tiez stresoval pred tymi tazsimi. Ono je pravda, ze stres k uplne nicomu nepomoze, prave naopak, len zabudnes to, co si sa naucila. Aj som si to niekedy hovoril, ale aj tak som bol pred skuskami nervozny. Nakoniec som ich ale stale spravil a ked sa na to pozriem spatne, stresoval som sa zbytocne. Tak sa snaz nejako upokojit, lebo ta nervozita sa moze negativne prejavit na zdravi. Skus nejaku fyzicku aktivitu, chod von s kamaratmi, jednoducho si precisti hlavu z casu na cas a nemysli stale na ucenie. Inac, ked som sa ucil na statnice, tak som bral persen. Je to vytazok z rastlin, ma ukludnujuce ucinky a kupis to v hociktorej lekarni bez predpisu. Tak to mozes vyskusat.
mam straasne vela dovodov preco sa neucit:-)) ale cez tyzden sa to v robote naucim a v piatok to zmaknem. No a hned po piatku ma caka v sobotu dalsia neprijemna skuska, ale pisomna, tak snad to s tahakmi nejak urobim. Liekom sa snazim vyhybat, ani tie na prirodnej baze mi nerobili dobre. Drzim palce anjelicek
ahojte,tak ako idu skusky?? ja som dostala nejake kvapky od lekarky na tie moje stresy,piatok mam zabijacku skusku:-(
skusku z pondelku mam za A a v piatok ma caka dalsia..asi mi sibe ale za dva tyzdne chcem stihnut vsetky skusky, drzte palce:) Bez stresu to nejde, to sa neda, ale niekedy je stres prospesny, zaklad je vediet sa dobre zrelaxovat a koncetrovat. Ja papam ginko, ktore je dobre ako na pamat a koncetraciu ale aj na psychiku a plus aj B komplex. A este jedna mala rada na zaver:) Pred skuskou na perfektne odreagovanie sex:)velmi to pomaha..aj pocas ucenia,uzasne sa prekyslici mozog a budete sa citit vyborne:)potom polovicku slusne poslat pozerat telku,alebo na pivo:)
A čo tak proti stresu a nervozite užívať prírodný Magnézium už rozpustení vo vode ktorý sa užíva v malých dávkach počas celého dňa, ako keby bol súčasťou stravy. Tento Magnézium obsahuje prírodná liečiva voda Zaječická horká (horkej chuti) a to až 5033mg/1000ml. Jedná sa tu o prírodný koncentrát ktorý sa do ľudského tela ľahko vstrebáva a dobre ho znáša ja najcitlivejší organizmus. Zaječicka horká sa k liečeniu užíva v malých dávkach a to 25ml./štamperlík/ ráno, večer . Denná dávka je celkom 50ml. ktorú nedoporučujem k liečeniu touto liečivou vodou prekračovať ani inak urýchľovať liečbu, skôr pomaličky postupne si zvykať na Magnézium . Pri užívaní vás nesmie preháňať. Na vstrebávanie treba využiť vitamín D , teda slnko. Užívať sa dá dlhodobo. Ja tuto liečivu vodu užívam už 4 roky a môžem ju spokojne doporučiť proti stresu aj proti obavám /tiež forma stresu/. Proti neuróze žalúdka a k upokojeniu sa dá využiť aj Bílinska na žalúdok s obsahom byliny Medovky lekárskej ktorá je známa svojimi liečivými vlastnosťami. V 100ml Bílinskej na žalúdok obsahuje 500mg Medovky lekárskej a nie je to močopudné. Zakúpiť sa dá v potravinách /len v niektorých/ lekárne a h-nova, al..rt, cop NZ, RA. S pozdravom Gregor.
krisha a anjelicek
v piatok budeme tri...:)
kvoli skuskam si nenci zdravie, viem o com hovorim, budes to lutovat, aj tak ti stres nepomoze, prave naopak pohorsi, aj co sa tyka pamate, aj zdravia! jednoducho tu nejde o zivot, je to len skuska!
anjelicek, podobne som dopadla dnes ja:-)) uz sa tesim na opravak:-))