Homeopatia

rata

Martina, a aký je ten ekzém? Je skôr suchý, popraskaný a svrbí? Skúsila by som SULPHUR 6C 4x denne 7 dní a potom uvidíš. Alebo je koža skôr mokvajúca? Vtedy by som dala CALCIUM CARBONICUM 6C - užívanie tak isto. U homeopatie je to tak, že musíš skúšať, čo zaberie.

martina29

ahojte, rata ja mam atopicky ekzem a momentalne som z toho zufala, lebo mam 4 mesacne babo, ktore dojcim a nemozem brat klasicke maste a lieky, ktore aj tak nezaberaju. Tak ak mi vies poradit, nejake knihy, alebo literaturu alebo nieco co na to, tak prosim porad, budem len rada. A skusim tu vyhladat stare temy o homeopatii.

syma

angína prešla za 5dní, ale homeopatia je aj o celkovom zdraví tela a duše, pokiaľ je telo zanedbané a duša v nepohode, nepomôže tak dobre a rýchlo

pipa

No jasne, ze je tu vela ludi, ktori maju velmi dobre skusenosti s homeopatiou. Tato tema tu uz bola rozoberana mnohokrat. Pozri starsie prispevky o homeopatii. Takze asi preto sa uz nikto nehlasi.

rata

Martina, už cca 10 rokov som neužívala antibiotiká, nakoľko používam homeopatické lieky. Som s nimi veľmi spokojná. Chceš sa konkrétne spýtať na nejaké ochorenie?Ak budem vedieť, poradím.