boli ma strasne dolne "viecko". proste neviem ako to nazvat. reze to neustale. pri dotyku to boli a samozrejme reze. neviete co by to mohlo byt? rano som sa zobudila a nic som nemala. v priehebu dna ma zacalo nieco pri oku len tak svrbiet tak som si oko trosku trela. potom neskor sa pozriem do zrkadla a vidim taky maly edem (opuch). neviete co to moze byt a ako by som to mala preliecit?
prosim vas kuknite sem :)
aj ja som to mala,bol to jačmeň, treba na to kvapky a mastičku ale hlavne ísť k lekárovi
dbre idem este raz vymocit repikom, potom si nakvapkam ophtalmoseptonex a nakoniec dorazim bud framykoinom alebo kalciovou. podla toho co najdem :)
repíkovým odvarom nič nepokazíš, a ak je to zvonka, tak skús framykoin alebo calciovú masť. Ak je vo vnútri, tak len masť do oka, v lekárni ti poradia. horšie je, že je zajtra sviatok. Ale neškrab si to a nesnaž sa to vytlačiť !
ono to boli tam kde sa dava linka ked sa oci maluju a tesne pod tym. myslim pri dotyku
ale jacmen tak nereze, ten som uz mala..co ty radis aby som si dala
sorry, hodilo to tri krát odpoveď.
môže to byť "jačmeň" ak to neprejde do stredy, choď k lekárke, aby sa ti to nezväčšilo.
môže to byť "jačmeň" ak to neprejde do stredy, choď k lekárke, aby sa ti to nezväčšilo.
a cim tak? ja si repikom vymacam a je troska aj to cervene. ky pruser bude?? inac nevies co to moze byt?