mam 21 a cierne nepekne chlpky pri pupku a okolo bradaviek. vacsinou si ich trham pinzetou... velmi sa za to hanbim, bojuje niektora s dacim podobnym a inym trvalejsim sposobom? :( problemom su aj nohy, aj po pouziti epilatora mi chlpky rastu znova uz na druhy den, ziadne 2-3 tyzdne hladkyh noh ako ine baby... je chyba v strojceku? co mam robit?
ako odstranit chlpky pri pupku?
to si pekne napisala... mas pravdu, su horsie veci a mozno by stacilo len upravit hormony. teraz som zacala brat hak, ale tiez ziadna zmena, dokonca ani na pleti, nic... vyzeram horsie ako v puberte, co sa tyka tvare :) asi to vyriesi kozne... som rada, ze s tymi chlpkami nemam problem sama. je to o nervy, najma nohy v lete - to je otrava...
ahoj, mna trapi skoro podobny problem, tiez to riesim pinzetou, nohy holim kazdu chvilu a uz ma to nebavi, laser ani neskusam, lebo by som sa nedoplatila..uz som asi rok a pol brala antikoncepciu, ale tiez sa to nezlepsilo ,planujem v blizkej dobe ist za gynekologom, nech mi urobi nejake testy, popripade endokrinolog, chyba bude v hormonoch asi..ale zas sa nezblaznim, hovorim su aj horsie veci, naco by mi bolo dokonale hladke telo, keby som bola napr hendicapovana ( na vozicku)...nevidiaca, treba si vazit to co mame... :)
a co s tym? :((
máš veľa testosterónu