Pls asi do kolkych rokov rastie penis? A kedy najviac??? Ja viem ze sa to neda urcit, ale aspon priblizne. Dik
rast penisu
OH- je hydroxid a H+ kyselina a teraz všetko sedí čo som tam napísal a keďže je to aj pravda tak som písal pravdu
nenašiel som chybu v žiadnom svojom súbore, auto ide z bodu A do bodu B, priemernou rýchlosťou 90 km/h, tam sa otočí a naspať ide priemernou rýchlosťou 60 km/h. vzdialenosť bodov A a B je 100 km, aká je celková priemerná rýchlosť
a este mi vysvetli ako sa da PREMENOVAT H+ a OH-
no nebude to sediet.. zas taky pako som neni tak naco sa hras..a ako chemik by si sa nemal takto nikdy pomylit...
len si premenuj H+ a OH- a bude to sedieť
asi si si pomylil temu.. este jedna vec mi je zahadou... uz som ti to tam napisal
tak skúsme tú fyziku začni, odkiaľ si ak môžem vedieť
tak teda študovaný chemik... hm... Výšku ti schvalujem - užiješ si tam kopec zábavy... ja som chcela študovať medicínu,ale presne kvôli môjmu vlažnému vzťahu k chémii mi to nevyšlo..Tak som sa venovala biológii.. Prvý krát som pochopila,že chémia má niečo do seba až keď som mala biochémiu na inej výške,ale ani toto očarujúce poznanie mi nezabránilo skúšku z nej 3x opakovať a samozrejme celé opísať z ťaháku
že by som zmenil zamestnanie, budem chodiť medzi ľudí a riešiť problémi,ale chcem
je to téma v skupine sex, sexuológia-kulturistky, tam si to prečítaš,