Chcela by som sa spytat na nazor. Kupila som si ustnu vodu Listerine a fakt musim uznat, aj ked ju nepouzivam uplne pravidelne, ze povlak a viditelne v prednych medzizubnych priestoroch pekne zredukoval. Podla navodu by sa mala pouzivat dva krat denne. Mna to ale dost stipe a tak sa zamyslam, ci to je aj napriek mozno biznisovemu odporucaniu pre moje zuby vhodne a neposkodi mi to sklovinu? Dik za radu.
Listerine?(ústna voda)
baby dolejte trosku vody a nebude vas tak stipat
kikus elmex je dobra na citlive zuby ako tvrdi vsevedka
ahoj
mne listerine vyhovuje, je super a to mam aj par citlivejsich krckov. lekar mi povedal, ze je rozdiel medzi tymi co su v lekarnach a dm a inych marketoch.je ich pat druhov. 3 druhy su v lekarnach a ine dva v dm
no, dmka je pekne predrazena.. . Celkovo V drogeria je strasne lacna oproti inym sietam,len neviem ci uz je tak rozsirena ako trebars DM,101 ....
v siety V drogeria je za 109.
ja ju mam,nemam proti nej vyhrady,ale chcela by som skusit nieco lacnejsie pretoze sa mi zda 180sk za ustnu vodu vela...nemate niekto skusenosti s ust.vodou DONTODENT(z DM)
mne sa z nej pri krcku predneho spodneho zubu zacal zub stiepit ako keby proste sklovina uplne odisla, tazko sa to opisuje nepoznate nejaku ustnu vodu ktora nie je taka silna?vhodna na citlive zuby?
Áno, je silný, ničil účinne baktérie plaku, ale aj moju sklovinu na zub.krčkoch. Teraz používam ústnu vodu Elmex a zubnú sprchu.
Áno, je silný, mne osobne vadil pri citlivých zuboch a pri krčkoch sa mi ešte viac stenčila sklovina.Teraz použív