endometrioza a liečba

gina

Milá ada.To že o tom nehovorím ako o strašiaku,ešte neznamená,že ju nemám!!! Lepšie povedané,že som ju nemala.A že ju mať nebudem,to vobec neviem s určitosťou.Neuraz sa,ale mám jedno dieťa narodené pred diagnostikovaním choroby a druhé bábatko sa mi narodilo po úspešnej hormonálnej liečbe,takže o tom aké-také vedomosti mám.Nik na tomto svete mi nezaručí,že "choroba" sa nevráti a nebudem s ŇOU žiť do konca života.ĎAKUJEM za prečítanie a odkazujem:hlavu hore a nevzdávať sa.

masti

Neviem ada, ake mas sice informacie ty, ale toto co tu napisali gina a aj evik je spravne takze nechapem???? Okrem toho som ju mala aj ja, liecba chirurgicky + hormonalne, vyliecena, mam dieta a dokonca som aj tu:) neviem ci sa to vrati ale verim ze nie, takze vsetko co tu napisali je spravne!

ada

Milá Gina a Evik pokiaľ o tejto chorobe nemáte dostatočné informácie /nemáte túto diagnózu/ nevyjadrovala by som sa o nej a neposkytovala skreslené informácie.

evik

endometrioza je vyskyt lozisk v maternici v podobe cyst. sliznica v tychto cystach preziva taky isty cyklus, ako je menstruacny a vtedy sposobuje zene problemy. liecba je prevazne hormonalna, niekedy musi byt chirurgicka

gina

Endometrióza nie je nič hrozostrašné.Vyliečia ťa hormónmi,za pól roka zabudneš.Može sa ti síce vrátiť,ale kopa,asi 50% žien ju má,a ešte sú tu