Bolest oka

miska2008

Ak máte problemy s bolesťou,trápi Vás očný tlak,kratkozrkosť,šeroslepota alebo podobná starosť napíšte mi na mail a podebatíme o možnostia ako tomu zabrániť a pomôcť.pa

chloee

ja mam vyssiu kratkozrakost, ale, ako som uz pisala, okrem toho vsetky vysetrenia dopadli negativne. teraz sa chystam na kontrolu u ocneho lekara, ale tu bolest oka zrejme uz ani nespomeniem. zaujimave, ze vzdy je to bolest len jedneho a toho isteho oka.

mirka25

ano, bola som na vysetreni, lebo nosim okuliare, ten tlakmi zmizol ale ked som sla po case znova, zas tam bol, takze treba to kontrolovat pravidelne, moze aj za bolesti hlavy a zaludka, aspon u mna tak posobil, ak sa nelieci, moze pomaly kradnut zrak

chloee

mirka aty si bola na vysetreni? mala si zvyseny vnutroocny tlak? pretoze ja mavam tiez bolesti oka, za okom, niekedy naozaj tazko znesitelne, aj nauzeu a bolest hlavy, ale pri vysetreni pred cca 2 rokmi som mala VOT v norme, a nebolo zistene ani ine ocne ochorenie.

mirka25

podobne pocity som mala aj ja,boleli ma oci a dokonca mi bolona zvracanie, moze to byt vysoky ocny tlak, glaukom, je najlepsie si ho dat zmerat lekarom a ten urci liecbu, moze byt vyvolany aj posobenim inych liekov

lornasonita

mavam obcas tlak na vntornu cast oci. rada by som vedela co mi to moze sposobovat a co mi na to pomoze. nemam problemi s videnim, ani nic podobne, ale niekedy mi to vyusti do bolesti hlavy. moze to byt aj z unavy a praci na pocitaci? dakujem

Najčítanejšie články