boli ma tesne pod okom a vytvoril sa mi tam aj mensi edem. pri zatvarani oka ma to trosku reze. neviete co to moze byt a co si na to mam dat? (je to nieco podobne ako ked mate prievan - tie priznaky)
Bolest oka
ja mam vyssiu kratkozrakost, ale, ako som uz pisala, okrem toho vsetky vysetrenia dopadli negativne. teraz sa chystam na kontrolu u ocneho lekara, ale tu bolest oka zrejme uz ani nespomeniem. zaujimave, ze vzdy je to bolest len jedneho a toho isteho oka.
ano, bola som na vysetreni, lebo nosim okuliare, ten tlakmi zmizol ale ked som sla po case znova, zas tam bol, takze treba to kontrolovat pravidelne, moze aj za bolesti hlavy a zaludka, aspon u mna tak posobil, ak sa nelieci, moze pomaly kradnut zrak
mirka aty si bola na vysetreni? mala si zvyseny vnutroocny tlak? pretoze ja mavam tiez bolesti oka, za okom, niekedy naozaj tazko znesitelne, aj nauzeu a bolest hlavy, ale pri vysetreni pred cca 2 rokmi som mala VOT v norme, a nebolo zistene ani ine ocne ochorenie.
podobne pocity som mala aj ja,boleli ma oci a dokonca mi bolona zvracanie, moze to byt vysoky ocny tlak, glaukom, je najlepsie si ho dat zmerat lekarom a ten urci liecbu, moze byt vyvolany aj posobenim inych liekov
nikto nepomoze?