AKO ste sa spoznali so svojimi partnermi???

vear

Ahojte! Moje zoznámenie bolo také celé divné, spoznali sme sa cez kamaráta. Keď som prvýkrát videla svojo už teraz priateľa, tak som sa asi zaľúbila na prvý pohľad, potom som sa kamaráta pýtala kto to je, a okomentovala, že aký je pekný. Tak mi povedal a pridal, že toho aj tak nikdy nedostanem. No a tým to začalo. Môj priateľ vtedy nejavil o mňa nejaký záujem, dokonca sa mi vyhýbal, a asi po mesiaci som bola u kamošky na svadbe a on robíl šoféra jednému kamošovi, tak tam sme sa začali prvýkrát tak baviť a potom o 2 dni sme boli v jednom podniku aj s naším spoločným kamarátom a nejako som vypila viac pohárkov alkoholu ako som mala a potom to už išlo samo. Nikdy v živote som s nikým nešla na prvýkrát do postele, ale toto bolo neobyčajné. Tak a odvtedy sme spolu a veľmi šťastní. A teraz keď si na to spomíname, tak sa dobre pobavíme.

Plysiak

ja som si s nou vecer pisal na nete a rano sme sa nahodou stretli na autobusovej stanici, rano 6 hodin, ona ospata, no proste ako ked sa zobudi :D:D:D a .. kukam na nu ze si to ty? pisali sme si vcera? tak sme sa dali do reci, potom sme sa este 2x stretli a.. :)

danca6

V skole, boli sme spoluziaci a nemali sme sa v laske- resp. on ma neznasal a mne nepripadal zajimavy. Potom sme nastupili nahodou obaja do jednej prace a az casom ked sme travili spolocne cesty v buse sme sa spoznavali, stali sa z nas kamosi a nakoniec aj milenci. Nikdy preto uz nehororim: Tak s tym by som si v zivote nezacala, lebo presne tak som aj dopadla, ale zatial si nestazujem ;-)