dobry den zaujimalo by ma kde a ako ste sa zoznamili so svojimi polivickami
AKO ste sa spoznali so svojimi partnermi???
na diskoteke
na diskee, zoznamila nas kamoska a sli sme si po svojom..ale potom ked som sa nudila a videla ho sediet pri stole, tak som si prisadla, pokecali sme a potom sme si dlho pisali a stretavali saaa...a teraz sme spolu:))
na azete...napisal mi,ale ja som akurat vtedy nemala čas tak som mu napisala ze nech napise inokedy,potom sme si začali pisat a volať a asi po mesiaci sme sa stretli.Uz sme spolu skoro rok a velmi sa lubime
so svojim priatelom(momentalne uz snubencom)som sa spoznala jedno krasne rano ked som v Mansure(egypt)vystupila z auta a do oci mi vpadol neuveritelne krasny muz,ktory so mna nemohol odtrhnut zrak.
hm od kamosky som mala tel.cislo prezvonila som z nudy...neskor on napisal, stretli sme sa v meste, sli si sadnut a od toho dna sme stale spolu:'''
My sme sa tiež zoznámili na azetku... Dlhodobo sme si spolu písali a po roku kamarátstva a stretávania sa sme sa dali do kopy. Sme spolu už tretí rok, nedokážeme bez seba žiť a sme zasnúbení
ja som sa so sucastnym partnerom spoznala na azete...bola som tam z nudy , tak som mu odpisala na plochu na jeho odkaz....a zistila, ze je to uzasny chalan...pisali sme si asi 3 mesiace, potom sme sa stretli a spoznavali :)...a teraz sme uz spolu vyse 3 mesiacov. Velmi sa lubime, spravili by sme pre seba vsetko, a ked nie som s nim, tak mi velmi chyba :((....milujem ta milacik :-*
cez azet:)..napisal mi taky neznamy chalan bez fotky, velmi dobre sa s nim kecalo az sme sa stretli a dva roky po tomto nasom stretnuti sme sa dali dokopy:)
dnes sice prevlada zoznamovanie cez net, ale my sme to vzali este klasickou cestou...
ja som mala po operacii nohy a chodit som mohla len opatrne a nohu nepretazovat, takze ked som isla s kamoskou na diskoteku, tak som tam mohla akurat sediet a rozpravat sa s ludmi co pri mne sedeli... kedze ta "kamoska" bola taka uzasana, ze ma tam stale nechavala samu a lietala za chalanmi, tak som bola odkazana na inu spolocnost, bol tam jeden znamy a s nim bol aj moj sucasny, tak sme sa spoznali... chodit sme spolu zacali az po dvoch mesiacoch...