Problem pri sexe

Príspevok v téme: Problem pri sexe
Snehulka

Ahojte, mam problem so zvlhnutim. Beriem antikoncepciu od maja 08 a tieto priznaky sa zacali objavovat v septembri po dovolenke pri mori. Neviem co stym a uz ma to zacina strasne trapit hlavne koli priatelovi, pretoze sex bez kondomu nepripada do uvahy kedze je na nom lubrikant. Mavam aj caste svrbenie a palenie z vonku posvy, navstivila som stymto problemom aj gynekologa ale vsetko co mi dal tak nic nepomohlo. Existuje nieco co by upravilo to zvlhnutie??? Mozu byt pricinou hore uvedene problemy? (pobyt pri mory, svrbenie, HAK). Prosim poradte mi.

danka23

milý plysiak,nemôžeš tvrdiť že z hak sa to stáva až po 4 rokoch ked s tým nemáš vlastnú skúsenosť. Mne takéto problémy tiež zapríčinila hak, mala som problém s vlhnutím a úplne som stratila chuť na sex, podotýkam že po 2 mesiacoch užívania, zmenila som značku a všetko je v pohode zatial

Plysiak

nie ja myslim ze skor to bude dovolenkou.. stava sa to aj z HAK ale to az tak po 4 rokoch.. takto skoro este nie.. sak to je pol roka..
A dievca chce zacat brat hak, a tiez ma problem s priberanim, drzi prisne diety a tiez je baculka, ale mne sa to paci, ona je tak spravne ze "je za co chitit" mohlo by byt aj menej, ale ja mam na nej povahu a nevymenil by som ju za nic ani keby bola.... pri sebe.... ale budem zakladat temu, tak sa prosim vyjadrite co beriete.. dakujem vsetkym..

Snehulka

Infekcia by to nemala byt, o tom by sa doktor urcite zmienil. Ale len tak pre zaujimavost, o aku infekciu moze ist??? S inou HAK nemam skusenosti, tak mozte aj poradit ake su najvhodnejsie (najlepsie po ktorich sa nepribera)

jajda

ak to nie je infekcia, pravdepodobne to bude z hak - po vysadenii sa to do niekolkych mesiacov upravi .. hak zmeni horm. hladinu a to ma u niektorych zien vyrazny vplyv na lubrikaciu .. (vlastna skusenost).. ak si nemozes dovolit vysadit hak, mozno by pomohla aj zmena znacky hak