Prosim vas ako casto ich mam uzivat,mam 400mg tabletky magnezia,na nete je pisane ze denna davka ma byt 300-400mg,vraj 1 denne z kazdeho,,mozem ich uzivat naraz s B-komplexom alebo alebo jedno napr.rano a druhe vecer?Mam dost stresujuce obdobie a nici ma to a citala som ze toto ma moze postavit na nohy ale neviem ci a ako to kombinovat Vdaka inak existuje take nieco ze predavkovat sa vitaminami>>?
Magnezium a vitaminy B-komplex
Ja som zacala brat Magnesium B6 od Dr.Max a tam pisu ze 2-4 tablety denne dospeli. Odporucana denna davka magnezia pre zeny je 300mg a pre muzov 400mg.
Ahojte ja som sa dnes asi predavkovala beriem uz dlhsie magnezium b6 a bohužiaľ dala som si aj b komplex forte a dotoho ešte vitaminy proti vypadavaniu vlasov, ktoré tiež obsahuju b. Ľudia poradte čo robiť je mi dosť zle
predavkovat sa je dost tazke si myslim ale inak ja bckove beriem z biocare a tam aj poradia ak sa nieco deje nieco ako v lekarni len nie su taki neprijemni ako tety za tym okienkom a na stres je aj nieco ine treba sa len porozhliadat caje su fajn ale treba pri nich vypnut na cas ked ho pijete
Smiem sa opýtať odkiaľ to beriete? Tiež hľadám a nie som si istý. Beriete odnekiaľ špeciálne či len klasika v lekárni vám poradia čo a ako? Poprípade povedia aké je lepšie zloženie a tie dávkovania aj lekárnici? Ďakujem za info.
Ja odporucam bylinku Ashvagandha s Bckovymi vitaminmi a velmi mi to pomohlo... tie co si kupujem ja sa volaju len Anti- stess formula a nikdy som nebol taky pokojny v praci ako po nich dost sa mi aj zvysil pracovny vykon za vela im vdacim....
ja mam pripravok dr. max MAGNESIUM B6 - oba vitaminy v jednej tablete, takze urcite sa mozu uzivat spolu :)
...presne tak,ber tie vit.b rano a zapit poharom vody-pretoze su rozpustne vo vode...
keitukkaaaa: odporucam vsetko rano na co ti to je vecer ked vnoci iba spis? no...:)
a mnoho inych očas i samotnu magneziu a ntrolin a to je becko a potom mam predpisane na znizenie tlku a chlestrolu a pulzu rybi tuk tabletya mGNSIUM S VITAMIN E ALEBO UZIVAM SAMOtny vitamin e a magnesum alebo šumivu magnesium s viaminm b a vlakninou revial (ex) ci co to jeee
zuzana123456 aj ja