strach z tehotenstva

angi

minax:ked nechces antikonc.tak predavaju v lekarni,ale to sa ti oplati ,len ked nemas casto sex,inak by si zbankrotovala,tablety,myslim,ze hodinu pred sexom,ale to je tiez take,ze sa medzi tou hodinou nieco vysomary a tabletu si uz spapaja a sex ziadny.opytaj sa v lekarnach,alebo vyskusaj 3mesacnu injekciu,alebo naplaste.je toho vela!

minax

angi- no wed hej, len ja mam len 16, tak necem riskovat.
cela by som vas poprosit o radu ohladne tych gelov. dakuujem :-)

angi

minax:neviem kolko mas rokov a ci chces do buducna mat deti,ale ak ano,tak by som rada dodala,ze z toho paniku mat nemusis,lebo tehotenstvo je krasne.ja nato zase cakam,zatial sa nedari.....

minax

syma- jasne, uz som si to s tymi tabletkami rozmyslela. ved ani HAK necem brat a ked som si precitala navod postinoru tak ma to preslo. kde mam kupit ten spermicidny gel? je aj nejaka dobra znacka. a dakujem :-)

syma

tabletky "po" nech ti ani po rozume nechodia, je to veľký zásah do organizmu ženy

prečo to neriešiš radšej kondomom a spermicidným gélom?, veď dokopy majú percento úspešnosti ako HAK a to je 99%

a počas menzesu môžeš otehotnieť tiež

minax

mam skoro sedemnast. no hormonalnu antikoncepciu moc nemusim a ani nechodim k doktorovi. nechcem sa dopovat uplne zbytocne tabletkami- styk je mozny tak raz mesacne. mam kamosku a tej kondom extra safe praskol. tak sa velmo bojim. ceme si napoly kupit tie tabletky /prostinor, ci nieco take/ myslim ze su dve, ale kedze neviem ako sa to ma brat... ci obidve ci staci len jedna. a este mam jednu otazku- ked to robite pocas menzesu aka je sanca otehotnenia?? vopred dik za odpovede :-)