Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlavit poziadavky?

Príspevok v téme: Zlavit poziadavky?
tom

Az prilis casto sa mi stava, ze mam zaujem o nejaku babu, ale v 99% pripadoch ona o mna nie. V reali ma zvacsa slusne odmietnu, cez internet zas najcastejsie neodpisuju :)

Lenze ja nechapem preco, nie som sice 2x krasavec to priznavam, ale zase ani nejak uplne skaredy nie. Nerozumiem, a to zrovna zeny tvrdia, ze im o vzhlad nejde. A pritom "neriesim" tie najvacsie krasavice, ale mne sympaticke zeny (uznavam, su celkom pekne, ale zase nie miss world). Problem ale asi bude v tom, ze zrejme ziadnu z nich nepritahujem.

Lenze co mam robit, to sa mam zacat zaujimat o tie co ma nepritahuju? To by podla mna nebolo spravne a hlavne fer ani pre tie dotycne, keby beriem "taku co ostane"...Na druhu stranu uz mam tej samoty dost. Ved nepotrebujem nejaku superkocku po ktorej sa bude cela ulica obzerat, ale pritazlivost tam byt MUSI, zena musi byt pre mna aspon trochu pekna, bez toho to jednoducho nejde...Alebo sa mylim a mam prehnane poziadavkyt vzhladom na svoj priemerny vzhlad?

tom

technécium - ty si druhy kvakinko. O take rady nestojim...

mail - nemusela si tak zostra, ale musim priznat, ze si asi v niecom trafila naozaj do cierneho...Svoj mail som sem nechcel pisat, predsa len clovek nikdy nevie kto to tu cita, tak som si zriadil rezervny :) Ak chces teda, moj mail je rezervny@gmail.com.

sweet

no, ja by som zas chcel vediet ze si pisem s jednou babou uz velmi dlho viem o nej strasne vela ona o mne tiez, a stale ce sa so mnou stretnut a ja som jej uz pisal ze ju hrozne cem za dievca , ale ja som este ziadnu babu nemal a so zenami absolutne sa nestretavam, a chcem vediet ze ako sa mam spravat , ci tak ako ked som s chalanmi a ze o com sa s nou mam bavit, hmm ? mam ju velmi rad a chcel by som aby so mnou chodila , ale nvm ako presne ju mam zabavit a tak, nejake rady pls pls lps lps bo mam z toho depku

mail

chlapi to je fakt sila- vase uvazovanie a nazory o zenach !!! Vobec sa necudujem, ze od vas bocia na mile..absolutne neviete PO COM ZENY TUZIA A CO CHCU a tym padom ani neviete si ziadnu najst..

mail

som zena. Nezaujima ma tvoja fotka, nie je to o vonkajsej krase. Ale uz tvoj pristup hovori za vsetko, nemas prehnane poziadavky, ty jednoducho nie si ochotny riskovat a mas strach. Laska nie je o rozume ale o risku. Podvedome si vyberas iba tie zeny, ktore ta odmietnu, lebo ty to v podstate nechces a chces si dokazat znovu a opat to, ze ta odmietnu.. Mas to v hlavicke..najprv si to ujasni sam v sebe a potom nieco hladaj. sorry, len som chcela pomoct.
Ospravedlnujem sa. Zial pomoct mozme iba tomu, kto tu pomoc naozaj chce a kto ju prijme a ten kto ju odmietne tak ten o pomoc vobec nestoji, chce iba polutovat a sorry, to nie je moja parketa. Uplne postaci ked sa budes lutovat sam, ini to nemusia robit. A na taketo hry o lutosti nemam cas, zivot je o niecom inom a kym to nepochopis..

technécium

tak môžeš ísť na disku a tam si nájsť nejakú 17 -tie sú pekné, neskúsené a blbé-teda žiadny problém, potom si môžeš nájsť nejakú zakomplexovanú intelektuálku- niekde v knižnici a pod, ale oni sú hotové polená len ležia žiadne protipohyby,experimenty-dobré len na rozšírenie obzoru, potom nymfomanku-vačšinou pracujú v gastro super na sex horšie na vzťah, ale sú prístupné k hocičomu, a potom zostáva staršia skúsená zabezpečená a znudená staršia dáma, ktorej zdvihneš ego-tie sú dobré naučia pokecajú, dajú ti aj na zmrzlinku, prostitútky je ďalšia možnosť -tie som nemal, neviem, a potom samozrejme ako píše kolega-prachy máš máš najkrajšiu a najblbšiu babu-tu ti neporadím, tieto tipy neznášam

[zruseny8]

tom
podla mna nemas prehnane poziadavky..su take normalne, jasne ze medzi tebou a babou musi byt nejaka pritazlivost. bez toho to nepojde. odkial si?
nedas nick na azet? kukneme sa a uvidime

tom

mail - a ako by si mi mohol pomoct? :) Svoju fotku nikomu posielat nebudem, a nevidim sposob, ako by si mi inak mohol s niecim pomoct :) Ak mas ale v zalohe nejaky skryty tromf, tak napis svoj mail ty a ja ti napisem...

mail

Co je podla teba mat dost prachov? To ze zaplatis za seba aj priatelku kavu? :) Kvakinko je mi ta luto, jedna zla skusenost neznamena, ze sme vsetky take mrchy..

kvakinko

"Len ti bohati sa vedia spravat slusne."

Ak nemas dost prachov. tak zenam jednoducho nerozumies a nie si slusny.

mail

Nemozes napisat svoj mail? ja ti napisem a mozme zistit v com je problem. Nehladam nikoho, chcem iba pomoct..
kvakinko zeny vobec nepoznas, ide im uplne o nieco ine, hlavne o slusnych chlapov, ktori sa k nim budu spravat slusne a pozorne, nemusia byt vobec pekny a ani bohaty. Len ti bohati sa vedia spravat slusne..