Viem, že táto téma sem až tak veľmi nepatrí, ale mám problém, ktorý ma dosť trápi. Chcela by som len vedieť na to názor druhých, či robím niečo zlé alebo kde je teda problém. Chodím do 3. ročníka na strednú školu a myslím si že v triede ma nemajú radi,vlastne to viem,lebo mi to dokazujú viac ako očividne. Horšie je že neviem prečo,nikdy som im nič neurobila, som dosť tichá,mám problémy s komunikáciou, nedokážem niekomu len tak ničo povedať pokiaľ ho dosť dobre nepoznám. ešte na ZS to bolo v pohode, ale tam som potrebovala až dobrých pár rokov kým som si zvykla na kolektív, boli sme celkom dobrý kolektív, dokázala som sa postupom času baviť o hocičom s každým, úplne spontánne sme prebrali hocičo, dokázala som srandovať, mala som pocit že ma majú radi a aj teraz ked uz kazdý chodí na inú strednú sa vztahy velmi nezmenili. No ked som prišla na strednú snažila som sa byť priatelská ako som len mohla, spočiatku sa zdalo že budeme dobrý kolektív,no este ma ani nepoznali a ja som vedela že ma nemajú radi, lebo keď si vyberali spolužiakov do sutaznych teamov ja som ostala posledna (to je tak doteraz) ako nejaký odpad, velmi ma to trápi, ved som im nikdy nic neurobila, len som tichšia ..ale s tym už neviem čo robiť. V dalšej triede sa to len zhoršovalo, nikdy ma nikam nepozvali, na ziaden výlet, ziadnu narodeninovu oslavu..hoci pozvali vsetkych..okrem mna.Neznášam chodiť do skoly aj kvoli tomuto, som z toho zničená, neviem sa dočkať kedy vypadnem zo školy, čo som im spravila? srašne ma trápi, že ma tak neznášajú a neviem prečo...
preco ma nemaju radi?
Mila inore,mozno to vyznie tvrdo,ale skutocne nie si sama,komu sa taketo zalezitosti deju,alebo diali...Jedna z nich ti pise.Posledny rok na ZS sa so mnou rozpravali dvaja ludia z triedy a to nas bolo vyse 30.Nie je potrebne riesit dovod,ale bola to banda zbohatlikov.ktori ovplyvnili aj ostanych.Dnes som stvrtacka na gympli.Samozrejme aj tam su ludia,s kt.sa nemusime,ale je to ok.Nikto nedokaze zit sam,ani ty a urcite si to uvedomujes.Ani ja nepijem,ani nefajcim a som z velkeho mesta,niektori to nechapu a smeju sa na mne.A je ich vela.Dovolim si tvrdit,ze mam len dve kamaratky a vzdy som aj mala a to mi taha na 20.Mam takeho priatela,ze mi ho kazdy zavidi a to neprehanam.Inore aj na teba caka niekde stastie,neboj sa.Mozno na vyske,mozno uz teraz niekde za rohom.Zakladku som preplakala a teraz?Nasla som si svoje stastie,moju lasku a on je zmysel mojho zivota.Aj teba si stastie najde.Na spoluziakov kasli.Mozno uz cochvila ta stastie dozenie.Drzim Ti palce.
brala by som to kebyze nevedia tie domace.ale oni sa flakaju chlastaju fetuju...ja ich mozem vies co??zvysoka osrat sprepacenim.nemali ist na gympel teda mali ist dakam na ucnovku a tam sa flakat.vies len tych 5 hodin by som sa mohla ja venovat svojim zalubam kamaratom priatelovi ale kvoli skole to musim vsetko maximalne obmedzovat.a nicit si nervy a samozrejme zdravie.a na pisomkach aj ja poradim ale len tym o ktorych viem ze bud to nestihli ale tym fetakom urcite nie.sorry ale toto je moj nazor a nikto mi ho nezoberie.
ja somstrvtačka na gymnáziu a podla mna uz viac preto aby dakoho nemali radi ako nedavat a lakomit sa na domace ulohy a vedomosti uz naozaj nemožno.ja vzdy dam opisat aj na pisomke,aj za cenu ze dostanem za nasepkavanie 5,ale jednoducho ked ste spolu v triede 3-4 roky tak sa vam to raz vrati,a je to strasne mrte trapne lakomit sa na ulohy, ako vdaka buhu ze vtriede nikto takyto nie je:Dhaluz,vsak pomahat si predsa musime a rozhodne je vtipne ze to berieš ako vycicavanie...raz ti oni pomožu ani nevies ako a budes zrazu potrebovat pomoc...kazdy ma pomoct tym cim zrovna moze....
Prečo ťa nemajú radi? Lebo ty nemáš rada ich...
ok uz som poslala mail :)
inore vazne odkial si?aj ja chodim na gympel a som tretiacka :) mohli by sme dat stretko :)
hmmmmmm- no odo mna velmi domace neziadaju a nieze by mi to vadilo, predsalen ako si napisala, ked ty sa nad tym trapis tak dlho a ostatni to maju vlastne len tak a drzo sa spoliehaju na inych je to neprijemne
tinusska- no takto, chodim na gymnazium, je celkom tazke, takze vzhladom k tomu nie som nejaka primitivna alebo co, som len trochu leniva sa ucit, a kedze na nasej skole/v triede su z ucenia uplne zblazneni moze to byť aj tým, že si myslia že som sprostá a preto ma nemajú radi..ale to pochybujem, to bude v niecom inom, neziadam od inych domace, ucim sa sama, nemam ani nejakych bahatych rodicov keby ma kvoli tomu nemali mat radi, v triede mame vela inych co maju rodicov ucitelov,doktoríkov atd. a oni su skor takí, že si veľa dovolujú a myslia si že ked ukážu penazenku tak hned vsetci ostanú v uzase.
smajlik- pisala som,ze som sa snazila skamaratit sa, ale oni nejak nechceli,alebo ja neviem, som trochu uzavreta, ale to je moja povaha, nedokazem sa len tak otvorit ,,cudzim",mozno to je ta chyba, ale ani zo strany druhych nebola snaha ze by sa chceli so mnou skamaratit, v triede sa najde par ludi co mi aj sadne nastastie
vies len ja si otvorim hubu poviem im ze ci to nevedia sami ze ja nesedim nad tym kvoli nim ale kvoli sebe lebo sa chcem nieco naucit ale oni ma za to neznasaju ze som bifla a nic nedam opisat a takto.lenze kebyze si to oni skusia tak zistia ze ani im by sa to nepacilo...strasne po nich stekam
aj u nas sa naslo niekolko takych, ale ony si za to mohli same. proste jednu nezaujimalo nic ine len ucenie, tak k tomu aj pristupovala, a ta druha zase nechcela mat nikoho okolo seba. nechcela s nikym vychadzat..snazili sme sa s nimi spriatelit, ale proste ony vobec nechceli!! preto sme im uz dali "pokoj". dam trosku taku otazku: nesposobila si si to nejaka sama tiez? ze si bola pocas tych uplynulych rokov nepripustna a nikoho si nechcela k telu pripustit? pretoze zo zaciatku sa hladaju kamaratstva a neverim ze nik z triedy ti nevyyhovuje. ani spolusediaci :)