Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medzi manzelmi

marcela30

Dnes je to divne uz.
Zeny sa nechcu vydavat tak skoro ako nase mamy /v 20tke/,ale chalanov chcu mat uz od 13tich.Tak napr.chodite spolu od 18tky /ci skôr/,obaja chcu vystudovat VS takze do 23rokov uz spolu sexujete-samozrejme dievca berie HAK uz od 15tky /organizmus je zmagorety/,potom praca,vybudovat si aku taku poziciu a niekedy po 30tke zacne premyslat kedy by sa vzali /ak vydrzia spolu dovtedy/...a po dvoch detoch maju spolu uz tolko odzite,ze sa nemozu na seba pekne ani len poziet nieto este naruzivo sexovat. :-)
Nase mamy sa v 18tke zamilovali,v19 sa brali,nasledovali 3,4deti a nemali cas uvazovat co a ako,museli zivit hladne krky a nie to este aby sa muz po praci v lese aj obzeral za nejakou scandou-bol unaveny ako kôň,najedol sa a bol rad s detmi i zenou :-))

leila

ja ma podobrný problem s manželom sme spolu 7 rokov chodenie + pol roka sme zobraty. Ale nam už par rokov neklapalo v sexe, ale naštastie to ZATIAL obidvaja bereme ako povinnost raz za par mesiacov. Ale teraz ked chceme splodit dieta mame s tym trochu problem :-) Co si o tom myslite /je na tom niekto este podobne / ma to vobec buducnost, nebude ma manžel casom podvadzat...???Myslite, že sexuolog by nam pomohol???

vierka33

alinka - suhrn faktorov.Zena po 2,3detoch je uz unavena,muz zahladeny do seba ci svojej prace,stale rozprava len o sebe...deti uz odrastene a zena zisti,ako sa muz sprava uz automaticky.Ako ani nepocka kym si ona sadne a uz nabera sebe jedlo,ako jej uz nedava prednost,ako jej uz nepochvali ako kedysi saty ci obycajnu sponku vo vlasoch,ako sa len stazuje na zdrav.problemy,pricom zena ich ma detoch urcite vacsie a on o tom ani nevie...proste malickosti.Zrazu sa ti zda,ze aj k sexu sa nuti.Bozkavanie po 15rokoch?Skladam klobuk takemu paru.

vierka33

Tak to ste vynimka,ked vam to iskrenie drzi aj po 7 rokoch manzelstva...Ale po 15tich to je uz o nicom.Ja vazne premyslam,ze manzelstvo by malo byt na dobu urcitu trebars 7r a potom sa bud predlzilo-ak klape-alebo zrusilo :-))

alinka

....my sme s manželom spolu už 7rokov + 4roky chodenia...pohlavne žijeme približne 9 rokov a stále je to super aj keď je to niekedy "len raz za týždeň" nepotrebujeme sexovať každý deň ba práve naopak ak si dáme dlhšiu pauzu tak sme potom viac náruživejší a vášnivejší....a fakt nám to niekedy chutí viac ako kedykoľvek predtým (pred manželstvom)a nejde len o sex....a o nejaké uvoľnenie...vždy je to neopakovaťeľný a jedinečný zážitok so všetkým čo k tomu patrí.....predohra, vášnivé bozkávanie a nádherné splynutie....nemyslím si, že iskrenie po čase opadáva ako sa to vraví... je potrebné sa stále niečím obohacovať a snažiť sa, aby to neopadlo.....a nemyslím si ani, že sme neviem aký ideálny pár....tiež máme svoje problémy starosti i radosti i tri krásne detičky..... "och joj" nechcem radiť ja len že, každý je strojcom svojho šťastia...a ja tiež nemám chuť ak manžel vrčíííí, ale ak sa nežne správame k sebe od rána zahrňujeme sa bozkami a objatím a hladkaním celý deň tak sa niekedy nevieme dočkať večera kým deti zaspia......

technécium

no ak má muž milenku tak buď lebo je v niečom lepšia ako manželka a rozdiely sú jasné, alebo je zakomplexovaný a potom škoda reči

...

bozkávanie je skvelé vždy,aj po 14 rokoch a ako často? ked mame chuť a čas a priležitosť(decká nie su doma,spia...)