tu schudneme

hela2

Lavra teraz som si začala čítať ako schudnúť ja už som zúfalá po pôrode sa mi nedarí mohla by som ťa poprosiť o mail ako sa ti to podarilo dik Hela

tt- zuzu

pred troma mesiacmi som sa rozhodla že chcem schudnúť..nebola som tučná, mala som len trošku väščie bruško a boky...cvičiť som cvičila len ráno- to som si vždy privstala..napadlo ma kebyže vyskúšam niečo nové...zašla som do čajovne a tam som si zobrala niekoľko druhov čaju..je to naozaj
užasné ak dostanete chuť na nejakú čokoládu alebo chipsy uvarte si miesto toho čaj...v jedle som našla svoje hobby vyskušala som sushi a to ma tak dostalo že sushi bar navštevujem pravidelne..je to trošku drahšie ale nie zas až tak...napr. 6 kuskov lososa stojí okolo 4 nieco eura. Mne momentálne stačí 12 kuskov...ku tomu jasmínový čaj a niekedy keď mám chuť dám si aj zmrzlinu zo zeleného čaju..je to fajn...rozmyšľam že si z kamoškou niekde založíme maličkú reštauráciu z našimi obľúbenými receptami..

majča

ahoj.takze ja som chudla takto : ranajky:jogurt,desiata:ovocie alebo niake pecivo,obed:taky aky sme mali navareny to znamena hoci co,vecera o 17.00 hod. :niake ovocie

klaudika

asi nie, trva to uz tyzden:( a nemam pocit ze som nafuknuta, je pravda, ze som posledni dni viac jedla, ale preco mi potom vaha nestupla, to nechapem