co si myslite...je spravne ked 18-rocnu babu poziadal jej 23-rocny priatel o ruku..a ona ho prijala a uz spolu chystaju svadbu
18-rocna a uz sa vyda
no luciferka asi sme mali.proste sme sa trafili.ale nikdy sme to neplanovali ze sa vezmeme.jeden den prisiel stym ze ma chce poziadat o ruku a ja som suhlasila.
byt mal manzel v ktorom byval.tak som sa len nastahovala k nemu.ale hladali sme ho predtym spolu.este stale studuje a pracuje v rodinnej firme ktoru mu hodila jeho mama na krk len aby mal co najviac prace.
ale je dolezite byt zabezpeceni.
1rok a 4 mesiace
tak to klobúk dolu.... v dnešnej dobe...
AKo dlho ste spolu?
adulik..byt uz mame kupeny. pokail ja budem studovat tak o rozpocet sa bude starat manzel
tak to mas stastiwe lenuliatko
nechcem nejako do toho rýpať, ale aj praktické veci máte "dotiahnuté" do konca? kde budete bývať... kto sa bude z vás starať o rodinný rozpočet a tak ďalej... každodenné problémy spoločného života...
moja suseda sa vydala v 16 .. a v 16 cakala aj babo..
no myslim ze nie.teda dufam ked ma poziadal o ruku :D a vzali sme sa tak verim ze nie.uznava len jednu lasku za zivot.ak by ho lakala ina urcite by som to vycitila.bol somnou dokonca pri porode vzdy ma vo vsetkom pordzal.fakt sa omna staral lebo som bola na rizikovom.dokonca sa postavil valstnej matke ktora nam len problemy robila.
baby musim ist malu nakojit lebo manzel chce ist snou vonku sa prejst :)pridem este.mam tu aj nejaku pracu na notebooku.
a ani manzela nikdy nelakala ina? ja som s pritelom zhruba rok a pol a mam pocit, ze ho zacina lakat nieco nove, ine.....