Pravdepodobnost otehotnenia

Príspevok v téme: Pravdepodobnost otehotnenia
miroslav2588

Moja priatelka uz asi 5 mesiacov uziva antikoncepcne tabletky tri-regol, okrem nej vsak vzdy pouzivame aj kondom. Niekedy to skusime na par sekund aj bez neho a nasadime ho az potom. Parkrat sa nam aj stalo, ze sa nam kondom roztrhol, ale vzdy sme na to prisli vcas. Nikdy som v nej neejakuloval! Priatelke teraz byva zle a boji sa, ze je tehotna... Povedze prosim svoj nazor na to, aka je sanca ze je tehotna, aby som ju mohol ukludnit :(

leerka

lenuliatko, sorry, nevsimla som si to, ale tak co uz clovek je tvor omylny.... ked rychlo pisem, tak si to neak neuvedomim, ze napisem aj blbost.....:-)

lenuliatko

nepotrebujem aby mi niekto nieco zatrhol alebo dovolil.pisem lebo su tu ludia kvoli ktorym sa mi to oplati.vie otom ze sem pisem.hlupym a zloprajnym ludom sa clovek nevyhne.
leerka preto som to napisala lebo si napisala antiku aj tabeltky.ale dobre kasli nato.

leerka

lenuliatko, neviem sice preco si to adresovala mne, ale nevadi, ja som sa nepytala na hormonalnu a nehormonalnu antikoncepciu, ja rozdiel medzi nimi viem....len ma zaujima, ci si nahodou popri hak nebrala aj neake antibiotika, ked si aj napriak tomu otehotnela, lebo mne lekar povedal, ze ak ju berem pravidelne a nezabudam na nu, otehotniet nemozem....samozrejme netvrdim, ze hak je 100percentna.....

ooo

lenča, tvoj marek povedal, že ti zatrhne, aby si navštevovala toto fórum. tak ako to že sem píšeš? dovolil ti to?
Ja keby som svojho manžela milovala, ako ty, tak ho budem poslúchať, lebo viem, že chce pre mňa to najlepšie. Sorry.

lenuliatko

leerka tabletky su druh antikoncepciu.pozname hormonalnu a nehormonalnu.hormonalna:tabletky nehormonalna:kondom alebo pharmatex.
aby bolo jasno.

summer ja tiez netusim preco som otehotnela ked som brala presne.ale stava sa to.ale je len male percento zien ktore otehotenli takto.no mala sa predrala.

Summer_

lenuliatko ako je mozne ze si otehotnela aj ked si brala HAK? Nestalo sa ti niekedy ze si zobrala tabletku neskoro, alebo ze si zabudla?

leerka

ak berie antiku pravidelne tehotna nemoze byt, len skutocne nechapem naco pouzivate aj tabletky a aj antiku... bud jedno alebo druhe....

lenuliatko

miroslav ja byt tvojou frajerkou tak ta kopnem do zadku asi.zbytocne pcha do seba hormony rozhodi jej to cely organizmus.ja som to tiez brala.a aj tak som otehotnela.ale to som bola uz vydata.

niekto

hmm na kondomi same o sebe by som sa nespoliehal ako si pisala uz sa rozthli
osobne sa hak radsej vyhybam
skor lokalna antika a kondomi