Moja priatelka uz asi 5 mesiacov uziva antikoncepcne tabletky tri-regol, okrem nej vsak vzdy pouzivame aj kondom. Niekedy to skusime na par sekund aj bez neho a nasadime ho az potom. Parkrat sa nam aj stalo, ze sa nam kondom roztrhol, ale vzdy sme na to prisli vcas. Nikdy som v nej neejakuloval! Priatelke teraz byva zle a boji sa, ze je tehotna... Povedze prosim svoj nazor na to, aka je sanca ze je tehotna, aby som ju mohol ukludnit :(
Pravdepodobnost otehotnenia
lenze ja som velmi velka vynimka.a myslim ze na ucinok hak malo vplyv aj to ze som brala tazke antibiotika.takze sa nestresuj.
nakopala by som len preto ze zbytocne by som brala tabletky ked pouzivas kondom.vyhovor jej tie tabletky radsej.kondom je spolahlivy ak praskne da si tabeltku po a neprenasaju sa takto ani pohlane choroby.
Vsetkym Vam dakujem za odpovede, ale priatelke tuto diskusiu radsej neukazem, lebo keby si precitala, ze lenuliatko otehotnela aj napriek tomu ze uziva HAK moc by ju to asi neukludnilo... A este k tomu, ze by si ma najradsej nakopala do zadku, kvoli tomu, ze uziva HAK...nebol som to ja kto ju na to nahovoril, ale jej stryko-gynekolog
ved tym sa aj riadim.a uz aj idem lebo akurat prisli z prechadzky a mala zaspala musim ju ulozit.tak potom neskor ked tak.
no co kasli na nich, co ta je p nich, dolezite je, ze ty si stastna a takisto aj tvoj manzel a malicka..... a ostatne ti moze yt ukradnute.....
hmm no vidis co dokaze narobit taka mlada zaba ako ja a mesacnym babom a na nete si dovoli byt.no hotova tragedia.hruza.neriesim.ved su tu aj normalni ludia a taki ludia v anonymite sa len ukryvaju za nick ktory stale menia.do oci by nevedeli byt taky hrdy a "mudri"
tak vies aki su tu ludia, tak aby s nimi nehadzala do vreca, lebo som videla, co ludska zavist dokaze robit.. a ako ti tu niektori ublizovali...ale dost o tom :-)
:D a co som truba ?:D nie v pohode :)
ahoj neboj neni tehotna.. je jej len zle z tej antikoncepcie to je nežiaduci učinok aj j asom ho mala.. keď si dava tabletku tak nech ju zajeda nech ju nepapa nalačno... a nemusite mat aj kondom... neotehtne.. ja tak sexujem už 1rok.. a miliony. keď sa tak bojite tak praktikujte k tej antikoncepcie aj prerušovanú sulož.. čiže pred tým ako to pôjde. .tak vytiahni a daj jej to na bruško.. :)
ja som sa neurazila lenuliatko, len aby si sa ty na mna nehnevala, sak ja som to predsa doplietla..... :-)