Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farebny sampon na vlasy

papulkaKIKA

Caute baby prosim vas chcela by som vyskusat ako by mi sadla cierna,vzdy som ju chcela skusit no mam nadych skor na svetle vlasy.Momentalne mam nejake orieskove vlasy s melirom uz asi pol roka a pomaly sa to vyzmyvava do povodnej farby.prosim ked to vyskusam da sa toho zbavit ked je to len sampon?
dakujem

Y_wansa

ahojte :D chcela by som sa vas opytat kolko priblizne vydrzi farebny sampon na vlasoch ..mam blond vlasy ale chcela by som skusit hnedy sampon neviete ci to chyti dobre ? nehcem mat hnede vlasy iba chcem vyskusat ako by som vyzerala ...ked sa zmyje sampon taq povodna farba mi zostane ??:D

Ikaa

blondina: kde si zohnala ryšavý šampón?
all:a chcem sa opýtať,ak máte skúsenosti,ked mám prirodzené tmavoblondave vlasy a na tom blond melír,mozem si dat loreal casting color?akoby to chytilo?dakujeem

blondina

Ja si chcem dat rysavy sampon, ale este neviem, ci mi to mama dovoli.
Za ako dlho sa uplne zmyje, akoze budem mat zasa svoje? Ja o tom totiz vobec nic neviem...ani kolko to vydrzi, alebo ako sa to nanasa.

vsevedka

Tinqa, rado sa stalo.Ale ak chceš tak tú blond, isto sa nejaký spôsob zafarbenia nájde.Skús sa poradiť s nejakou kaderníčkou.A teraz som si ešte spomenula, na prípad, kedy si jedna kočka farbila z tmavej na blond, vraj pomocou Palette, zdá sa mi, že to bol odtieň polárna blond, alebo tak nejako.Jej to síce na blond chytilo, mne sa to teda osobne nepáčilo, bol to odtieň miestami až do biela a vlasy mala poničené ako chemlon.Ale hovorila, že niekedy, keď jej nechce chytiť, dá si zosvetľovač alebo melír.To asi dosť poničí vlasy, takže o blond sa treba vo všeobecnosti viacej starať-regenerátory, vlasové masky, kondicionéry.

vsevedka

Tinqa, osobnú skúsenosť s takouto kombináciou nemám, ale jedna moja spolužiačka raz skúsila gaštanové "preblondiť" a chodila chudera týždeň oranžová, každý sa jej smial, že svieti ako žiarovka a tak farbila znova naspäť na tmavý gaštan.