Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farebny sampon na vlasy

kajča

ludia myslite ze bi som si mohla dat sampon blond mam tmavo hnede vlasi chytilo bi mi to a ako bi to vizeralo ? vadilo bi tomu kebize mi zmoknu vlasy?

liluša

viete ja mam špinavy blond a chcem si dat červeny šampon ale bojím sa že potom ked sa mi zmyje budem mat iaku divu farbu vlasov

Monikita1234

Ahojte, ja mam svoje vlasy tmavo hnede, takmer cierne a obcas som si davala sampon palette, lebo som chcela odtien do fialova alebo som chcela mat lesklejsie vlasy :) ani neviem ako a kedy, ale sampon sa mi vyzmyval, lebo nikdy som nemala ziadne odrasnete vlasy v inej farbe. avsak ked som si dala naposledy tento sampon, vlasy mi zacali strasne padat, neviem ci pre chemiu alebo to bolo len nejake divne obdobie :) Uz vyse pol rok nemam nic na vlasoch a su pekne a kazdy si mysli, ze mam farbu :)

tinaaaaanu

ahojtééé :( potrebujem pomocť.. :(
23.11.2010 som si dala šampon na vlasy.. Gaštanovú .. predtým som mala svetlo hnedu ale bola som ja farbena a ták..
šampon mi chytil na taku divnu farbu... taka až bordovo červená .. :( je to strašnééé !!! :( ako si ho dám najrychlejšie dole.. ??!! :(
ale sa bojím žé mi nejaka farba chyti na ryšavo !! :(((

Joen

Ahojte..mala som bledo hnede vlasy a rychlo sa mi mastnili.Kadernicka mi povedala ze mam vyskusat sampon a prestanu sa mi mastnit.Dala som si vcera sampon od Palette tmavo hnedy a nepaci sa mi to.Ako sa mam toho zbavit?Kedy to zacne blednut?Zmyje sa mi to uplne az do mojej povodnej farby?Ako dlho to budem mat?Prosim baby poradte mi..ja si uz nechcem farbit vlasy. Dakujem

aknitka

buď postupne zostrihávať (tak dlho ale asi čakať nechceš)alebo prefarbiť na farbu akú by si chcela. žiaľ iná možnosť nie je lebo nech urobíš čokoľvek keď ti vlasy odrastú vždy už bude vidno rozdiel medzi tvojimi prirodzenými a tými farbenými vlasmi.

Rebecca :D

ahooojte :D ... taže ja som spinavo blond :D aa uz sa mi farba nepacila tak sme zafarbili vlay na lond ale farba mi zožltlaaa :S wwwáááá .. tak som potom dala hendy sampon .. pohoda potom vlas yuz boli blond k svetu :D aale zacali mi vyrasta aa tak som si zaciatkom novembraaa 2009 dala hnedy palette sampon :D aa trz je konec januáára a vzdy ho mam na hlave :S už ma nudííí strasne ta hneda a farbaa .. (šampon) a cem ju uz mať dole co mam robit ?????

aknitka

mne sa ani šampón nikdy nevyzmýval až do pôvodnej farby. aj keď farba opakovaným zmývaním neostane taká výrazná ako pri trvácnej farbe, ale ako ti budú vlasy vyrastať tak ti to bude vidno že tam bol iný odtieň až kým ich nezostriháš. a obzvlášť si myslím ak použiješ čiernu a ty máš svetlejšie vlasy.