Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Escapelle alebo načo?

Príspevok v téme: Escapelle alebo načo?
deseo

Silvester... akosi sa mi podarilo mať nechránený styk... avšak chalan sa do mňa nespravil a mne presne v ten deň skončila menštruácia. Escapelle si budem môcť kúpiť najskôr zajtra, ale do 72 hodín to ešte krásne stíham. Mám si ju kúpiť (istota je guľomet) alebo si myslíte, že je to zbytočné?

Btw, kritizovanie a hlúpe narážky si nechajte pre seba. Keď ich budem chcieť počúvať, opýtam sa túto otázku mamy... Ďakujem. ;)

deseo

mato1234567
Tak toto bolo pekné. :D Asi sme viacerí na Silvestra rozpustili rozum v alkohole... :) Nie, nevolám sa Lucia. Tvoja Lucia má taký istý problém?

niekto

poviem ti len tolko ze ja si dieta nemozem dovolit ale svojej babe by som za takychto podmienok nedovolil brat tabletku po

deseo

niekto
Áno, máš pravdu. Aj ešte si to asi nechám prebehnúť hlavou. Na potrat by som nešla a mám do budúcnosti veľké plány... :)
Ale v každom prípade ďakujem za radu, potrebovala som to počuť aj od niekoho iného, a nemohla som s týmto zážitkom veľmi šermovať pred ostatnými... :)

niekto

neboj ta sanca je taka mala ze tabletku nepotrebujes
uvedom si ze tabletka po ma ucinost tak 80 % a rozhasi ti cyklus aj na niekolko mesiacov nestoji za to ...

deseo

niekto
Áno, mávam pravidelnú menštruáciu a tiež si myslím, že pravdepodobnosť je minimálna, ale vždy je tu nejaké to ale a chalan je veľmi oplašený... Uvidím, fakt neviem, čo mám robiť, lebo ak by som čírou náhodou fakt otehotnela, tak to by bola asi iná pálka...

niekto

urcite nie ak mavas pravidelnu menstruaciu tak mas vysoko pravdepodobne neplodne dni
a ak sa do teba neurobil je velmi mala sanca ze si tehotna