Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Escapelle alebo načo?

Príspevok v téme: Escapelle alebo načo?
deseo

Silvester... akosi sa mi podarilo mať nechránený styk... avšak chalan sa do mňa nespravil a mne presne v ten deň skončila menštruácia. Escapelle si budem môcť kúpiť najskôr zajtra, ale do 72 hodín to ešte krásne stíham. Mám si ju kúpiť (istota je guľomet) alebo si myslíte, že je to zbytočné?

Btw, kritizovanie a hlúpe narážky si nechajte pre seba. Keď ich budem chcieť počúvať, opýtam sa túto otázku mamy... Ďakujem. ;)

mato1234567

prerusovana suloz ma presne 23 a to ze to budes robit rok to mam ako chapat ?:Dkazdy den pocita sa to tak alebo inak?

deseo

niekto
Áno, ja som povedala, že nemienim stresovať, ale mňa to ešte bude v takých prívaloch chytať...
Dobre, ale nie každý je taký ako ty, nie každý je tak charakterný a postavil by sa k tomu naozaj zodpovedne. Sú aj takí, ktorí by priam nástojili na potrate. A nemienim meniť svoj názor, že ženy by sa to všetko dotklo viac. Aj keď s tebou súhlasím, píšeš veľmi múdro. Môžem sa opýtať niečo o tebe?

niekto

deseo to v 2hom stlpci ssom tak trochu nepochopil nevadi O:-)
nemam pocit ze to mate lahsie keby ta moja isla na potrat bez toho aby to somnou riesila bol by asi koniec v podstate by mi zabila dieta tak si myslim ze sa ma to hodne tyka okrem toho to dieta treba aj zivit
tak isto to nabura plany
akurat ze zena to dieta musi vynosit a kojit ...

niekto

vela parou pouziva prerusovanu suloz ako ochranu aj niekolko rokov pearlov index je tusim 8-15 alebo tak nejak to znamena ze ked to budes robit rok tak sanca ze budes mat potomstvo je 8-15 %

uz som pisal ze na tvojom mieste by som nestresoval pripadne kupil test pre klud ale tabletku po urcite nie

deseo

Áno, ja viem, čo sú kvapky lásky... :) Ale tak, no... Napísala som s miernou hyperbolizáciou a bol tam aj maskovaný vtip, ale v pohode. :)

niekto
Áno, aj o tom viem. Ale tak mám sa zastreliť? Nie. Snažím sa upokojiť všeliakymi spôsobmi... A nie je to až také časté, mám ten dojem, tak radšej budem dúfať, že v tomto nevytŕčam z davu.

A pre zaujímavosť, ja mám 18 a som len tretiačka na gymnáziu. A vy chlapi to aj tak máte kvapku ľahšie v tomto ako my ženy. Aj keby sa hneď stala nehoda, nemusíte rozmýšľať, čo budete robiť. Či pôjdete na potrat alebo si necháte nabúrať plány. Či budete žiť s výčitkami svedomia a môže to mať nemalé neblahé účinky na váš organizmus a budúce, už žiadúce, materstvo... Iste sa vás to týka, ale nás viac...

niekto

rapiclear stoji to par EURO
ziti to v podstate po tyzdni od oplodnenia inak niekto tu spominal aj nieco rychlejsie (5 dni ) a nic o tom neviem spytaj v lekarni