Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

fajcenie u astmatika

Príspevok v téme: fajcenie u astmatika
ronny

Skodi podla Vas astmatikovi fajcenie ak ma astmu,ktora je pod kontrolovou ta najlahsia diagnoza mal astaticky zachvt len raz v zivote a to z pelu a vyfajci tak maximalne 5 cigariet denne a ked citi ze sa zle citi dokaze si dat den prestavku viac sa to uz neda vydrzat ako jeden den ,aby sa mu zlepsil zdravotny stav?

muz

moj muz fajci od 14 rokov .ma aj ten pristroj na kvalitnejsie dychanie,no povedal ze ho nemusi pouzivat.Pisem to tu preto,ze sa hnevam ze fajci.Ale naozaj mu nic neni.Mal aj zapal pohrudnice.No a minuly tyzden som bola na pohrebe mojej spoluziacky ktora zomrela na rakovinu pluc,bola dost silna fajciarka.Vsetko to trvalo od januara, v decembri zomrela.

ronny

na skole si si vybudovala taky odpor k fajceniu vravis.Este dofajcim poslednu skatulku mam ich tam 7 cigariet a uz sa budem snazit si ich vobec nekupovat a verim tomu ze to vydrzim treba mat pevnu volu.

ronny

Ved ja viem ja si to uvedomujem preto som rozbehol tu aj tuto diskusiu asi sa rozhodnem skoncovat s tym fajcenim lebo zijeme iba raz.A ty mas co vystudovane hmm ked sa takto rozumies danej problematike

farmaceutka

ronny, u nikoho sa dopredu neda odhadnut, za aky cas sa prejavia nasledky fajcenia. Mnohe nasledky mas, len su zatial nebadatelne. A sportom sa fajcenie kompenzovat neda. Ak si cches stale najst dovod, preco fajcit, nech sa paci, mozes si nahovarat, ze jedna cigareta ti nic neurobi a ze to kompenzujes tym a onym, je to tvoje pravo. Ja ta len upozornujem, ze nasledky budu, mozno skor, mozno neskor, mozno nie rakovina, mozno CHOCHP, mozno dostanes prudky astmaticky zachvat osamote a nik ti nepomoze, len ta najdu tuheho, mozno len predcasne zostarnes a skrati sa ti dlzka zivota. Nikto nie je prorok, aby videl, ako skoncis. Astma sa vsak moze prudko zhorsit zo dna na den.