Ahojte, chcela by som sa vas opytat, ci by ste si zacali vztah s clovekom, ktory je velmi vazne chory, trpi nevyliecitelnou chorobou.
vztah s vazne chorym clovekom
niekedy nemam pocit, ze vie co robi. hadam mu to raz dojde, len aby nebolo neskoro
Už to raz urobil, netráp sa, on musí vedieť, čo robí. Ja už musím prchať, tak sa maj pekne a krásneho Silvestra, a s mierou, aby sme sa zajtra nekamarátili so záchodovou misou. Ahoj
dakujem andy, ze aspon ty so mnou suhlasis, tiez si to myslim, ale skor sa obavam toho, ze bude mat strach sa s nou rozist pretoze je chora
3 týždne? Moja, tak čo to vôbec riešiš, veď to sa skončí samo, ako sa to skončilo 1. krát. Nechaj to na neho, je dospelý, vie, čo robí....
aj ja si myslim, ze tato tema tu uz bola rozoberana....
asi tri tyzdne zhruba
Tak asi má nejaký dôvod na to, že je s ňou, keď sa s ňou dokázal predtým rozísť...kvôli niečomu sa k nej vrátil. Koľko sú už spolu?
mozno to tu riesil niekto iny z nasej partie, neviem ale ja som tu nic take nerozoberala
ja som si precitala aj tu temu co ma byt akoze tvoja a aj si myslím,ze si to ty..sorry,moj nazor
zoznamili sa cez internet, je to jeho susedka, byva o par poschodi vyssie. zacala k nemu chodit, hravali karty atd. ako spolu zacali chodit to netusim, rozisli sa po dvoch tyzdnoch pretoze mu vadilo ze sa stale hadaju, nebude moct mat deti atd. no a po mesiaci sa s nou dal znovu dokopy, vsetci vidia ze je nestastny a nikto nechape preco je s nou