dnes som mal s priatelkou prvy sex a nedopadlo to dobre.najprv som sa nemohol donej dostat a tak ked uz sa to podarilo paru krat som vnej pobehal a bol som hotovi,hrozne sa lubime,aj mi povedala ze si nemam stoho nic robit ze to sa stava ale mna to trapi a je mi to luto...poradte ako sa mam nabuduce takemu problemu vyhnut alebo ako to mam riesit.za odpovede vopred dakujem
prvy sex,nedopadlo to dobre :(
Nic si z toho nerob, myslim ze tvojej priatelke to naozaj nevadilo, presne ako povedala :) moj priatel, ked sme to spolu robili po prvy krat, tiez sa spravil dost rychlo /co som aj bola rada lebo ma to bolelo :D/ ale dnes vie vydrzat uz velmi dlho, niekedy sa az cudujem... a je to rok co spolu spavame, takze naozaj treba len cas :)
ber to tak ze prvy krat je prvy krat potom to bude uz lepsie
nebudem sa tu chvlait svojim rekordom ale poviem ti len tolko ze je to normalne :)
naozaj si z toho nič nerob... keď si moc vzrušený proste spomal, mysli na niečo iné... ale prvýkrát...ber to ako úspech, aspoň 1 z vás sa spravil :-) aha a je veeeľmi dôležitá predohra - aby bola aj ona vzrušená, ľahšie sa do nej dostaneš, budete aj uvoľnenejší... hlavne nestresuj, ak sa veľmi ľúbite sa to rýchlo vyrieši :-)
presne tak...trening...a snaz sa myslet na nieco uplne odveci...na nejaku blbost totalnu
TRENING,CHLAPčE TRENING!!!!!!!!!!!!!!!