Roaccutane + Stacker 7-PHENYLSTACK™

8Pipač

nelly15 to, ze ty nevies ako čo davkovat a aky pitny rezim maš dodrziavat, neznamena, ze stimulanty su nevhodne...
Stacker je jeden z najlepsích redukčnych suplementov na našom trhu (v usa sa da dostat k učinnejsim s obsahom efedrinu, kt. je u nas nelegalny). nemôzeshadzat vsetky do jedneho vreca.. ak sa ona pyta na roaccutan a stacker.. nemotaj sem dva uplne odlišne produkty... S roaccutanom by som radsej nič nemiesal.. neviem ako si na tom s akne.. ale radsej by som bol verný kozmetike, pletovým kremom a neviem čomu.. ja som nastastie take problemy nemal.. ale R. je sračka s velkym mnozstvom neziaducich učinkov. odporučam čitat www.posilovanie.sk a pouzit temu hladat

tinusska

ty asi myslis reductil... ale toto su roaccutane... ono je to na akne... su to velke davky vitaminu A. a pri nich sa malo co moze.. ani vitamini a pod... preto sa pytam, ze ci by spolu robili problemy..

nelly15

Preboha moja a ty chceš odpadnúť ved ked dáš také silné tabletky dokopy...ked tak daj si radšej iba jedny ale ani to neodporucam

Ja som brala naraz Lipoxal Extreme a Siluetan a mala som z toho také motáky ako keby som sa riadne nachlastala ...

Všeobecne z vlastnej skusenosti neodporučam jesť tabletky na chudnutie