baby,potrebujem jednu blaznivu z vas ktora cce byt pekna od Noveho roku do Noveho roku,zajtra u mna zacina detox,budem pit len vodu a cajiky,drzte mi palce a na novy rok chcem na principe 90 dnovej diety jest len do 12 ovocie a posledna vecera(v poradi 2)bude salka s medom a mliekom(nizkotucne).1 vecera tak okolo 17,obed hocikedy.kto sa prida?
od zajtra chcem byt krajsia
ja som to vcera vydrzala,a o polnoci som si pripila ale aj za svoje vytaztvo,mam 2 kg dole
hmm,tak co sa tyka mlieka,nie je az take super...je to vylucok z tela kravy,obsahuje hnis,nepotrebne bielkoviny,krv a este mnozstvo humusnych latok,len sa kontroluje,aby neprekrocili urcite mnozstva...a velmi vela ludi rado spomina,ze mlieko posilnuje kosti a dalsie bla bla,ale asi malokto vie,ze mlieko sa do kosti vstrebava len s vitaminom D,inak dokonca vyplavuje vapnik z kosti..ja som milovala mlieko,ale odkedy& viem,co v nom je,tak sa idem po...
vsak prave,medik aj podporuje chudnutie a mlieko ti vdaka vapniku spruzi kosti,a nestracas svaly,detox pomaha,viem ze sa od neho nechudne ale precistuje ti organizmus,dnes som vipila syrovatku a celkom sa da..
no... to by si neverila, ake je mlieko s medom chutne. ked si urobis horuce mliecko a do neho si das lyzicku medu, tak tak fajne potom zaspis ze... :-) super
ahoj okrasa, ked chces schudnut, tak jedz 5x denne a normalne. To ked budes pit cele dni len vodu a caje ti nepomoze len ti bude z toho zle. Kazdy den potrebujes prijat nejake mnozstvo bilekovin ,sacharidov a tukov.
jezis to co je za napad mlieko a med? kto to vymyslel? to musim skusit XD