Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?

Príspevok v téme: Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?
666evka

Uz dlho sa snazim schudnut uzivam aj spalovač tukov ale zidny velky pokrok nerobim. Schudla som kilo a mam stale chut na jedlo. Poradte mi nieco fajn ako jednoducho schudnut, nevadi mi ani cvicenie ale nemam na to moc casu.Pripadne mi poradte prosim ucinne cviky ktorym nemusis venovat denne vela casu a naozaj zaberaju. Som zufala lebo sa snazim a stale nic. Mam pocit ze chudnem len ked hladujem a to si o par dni kompenzujem a tak naspät priberiem aj to co som uz schudla... :( ak mate dobre skusenosti prosim poradte mi... kazda rada mi pomôze. dakujem

jajka001_

ked chces schudnut nemusis sa velmi obmedzovat jedz co ti chuti len tam zarad vela takych "chudych" jedal, ako ryza, cerealne pecivo, zelenina, ryby, a vyhybaj sa sladkostiam, sladkym napojom, mucnym jedlam a vyprazanym jedlam. takym tazko stravitelnym. skus napisat, co tak jedavas pravidelne.

majkaaa

Správna otázka,výška,váha,či máš z čoho chudnúť.To na začiatok. Ale berme to tak,že nadváhu máš. Predovšetkým treba pravidelnosť v stravovaní,4-5x denne. Nevynechávaj jedlá,dôležité sú raňajky,obed.Ide o to, čo zješ,správny výber potravín. Nejedz jednostranne,ale zasa nie všetko. Sviečková s knedľou sa dá nahradiť mäskom na prírodno s ryžou,či zemiakmi.Vyhýbaj sa sladkostiam a viditeľne mastným jedlám.Dôležitý je pohyb,cvičenie. Aj taká pešia chôdza vie urobiť zázraky. A tiež veľa urobí myslenie. Myslí pozitívne,že to dokážeš,že sa to dá,že chceš,nepozoruj sa stále,neváž sa každú chvíľu. Proste dodržuj pravidelnosť,ži,usmievaj sa a uvidíš,ani sa nenazdáš,budeš o dobrých pár kíl ľahšia. Ale znovu hovorím,je to len v tom prípade,ak máš z čoho chudnúť.

666Evka

no mna to dost rozculuje lebo normalne vazim v lete 50 kg a od leta k zime to potom ide hore a hore a uz mi to lezie na nervy ta pneumatika okolu brucha... mne sa to vzdy odrazi len na bruchu nikde inde nepriberiem...