Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?

Príspevok v téme: Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?
666evka

Uz dlho sa snazim schudnut uzivam aj spalovač tukov ale zidny velky pokrok nerobim. Schudla som kilo a mam stale chut na jedlo. Poradte mi nieco fajn ako jednoducho schudnut, nevadi mi ani cvicenie ale nemam na to moc casu.Pripadne mi poradte prosim ucinne cviky ktorym nemusis venovat denne vela casu a naozaj zaberaju. Som zufala lebo sa snazim a stale nic. Mam pocit ze chudnem len ked hladujem a to si o par dni kompenzujem a tak naspät priberiem aj to co som uz schudla... :( ak mate dobre skusenosti prosim poradte mi... kazda rada mi pomôze. dakujem

jajka001_

pri tvojej vyske je 50 kilo aj tak primalo
ja meriam 168 a pri 50 by som vyzerala ako kostra
54-55 ti staci ako minimum si myslim

666Evka

len ja ani poriadne neviem co mam jest... mozem si precitat o indexoch kade co ale co ja viem co to znamena v praxi... nikde nie je nic konkretne...
keby som vedela co mam jes tak to tak robim ale ja ani neviem co?!?

jajka001_

no vidis. obed je dolezity. treba sa riadne najest lebo potom si hladna a zobkas hluposti, sladkosti,keksicky.
naozaj je velmi dolezite pravidelne jest
pat jedal denne, ale minimalne
riadne ranajky
ovocna desiata
obed vydatny ale lahko stravitelny
mensi olovrant
mensia vecera min. dve hodiny pred spanim posledna

666Evka

ja nemam tlstu postavu ale okolo brucha mam pneumatiku, ked priberiem vzdy si to odnese brucho...
cez den jem:
ranajky - musli s mliekom alebo celozrnne pecivo
obed niekedy nemam cas ale ak mam tak polievku alebo take nieco
vecera- co je poruke... ako kedy ale v prebehu dna si rada zobkam co mi prede pod ruku :( a neviem sa toho zbavit

jajka001_

najdi si informacie o potravinach s nizkym glykemickym indexom. to su tie potraviny, z ktorych tak rychlo nevyhladnes, zasytia ta na dlhsie ako nejake sladkosti ktore si len pytaju viac a viac.

jajka001_

no v lete sa asi vela hybes tak stihas spalovat a na jesen viac jes a uz sa tolko nehybes. mne tiez ked sa ochladi viacej chuti a jem aj menej zdrave jedla. ale zalezi aj od mnozstva ked jes vela takych tych brzdovych jedal, co ti brania v traveni tak priberas. nemusis hladovat ale jest tie spravne potraviny

majkaaa

Ale čo som si teraz prečítala,nadváhu nemáš. Buď v pohode,nerieš to,podľa výšky a váhy musíš vyzerať dobre. Stačí pocvičiť. Ak začneš experimentovať s diétami,môžeš si tak nabúrať metabolizmus,že priberieš ešte viac.

666Evka

no mam z coho len ako mam odstranit chut na sladke ?! :( ja mam stale chut jest v zime a neviem ju zastavit najem sa a mam hlad :( a co mam jest v priebehu dna?