fajka

Príspevok v téme: fajka
sandruska

no s priatelom nie sme dlho prvy krat sme spoli spali nemali sme v plane sex ani nebol ale pokusali sme sa nejako to neslo prosblem je v tom ze priatel sa cez den obstastnoval asi tri krat a este aj so mnou sa raz urobil...a problem bol v tom ze sa mu nepostavil troska nam to bolo blbe zasmiali sme sa..ale aj tak ma trapi teraz druha vec ze ked som mu fajcila bolo to po prvy krat co som to robila...no a neurobil sa som z toho sklamana troska lebo chcela som dobre ale tak asi vela sa cez den robil alebo netusim..honit zevraj neviem ako mi to povedal:D joj

wee

radcej mu rob fajku a obcas pouzi pritom aj ruky..teda ruku..najlepsie tak striedat a nie len hore dole ale skor takymi kruzivymi pohybmi tazko to vysvetlit ..:)

lyla

čo sa týka toho honenia... možno pomôže, keď sa budeš dívať, ako si to robí sám... keď nič iné, je to krásny a vzrušujúci pohľad... a inak, chlapi si to tiež predlžujú do nekonečna a mňa by to robiť veru nebavilo... hm,môj priateľ zbožňuje, keď som hore a tiež ho ušetrím od námahy... alebo spomínaná fajka, to by máloktorý zvládol sám :-)

cica985

Neboj sa.. to s tym honenim.. prvy krat v zivote som honila akurat jemu.. a vyslo mi to az na 3 krat.. a potom sa chudak stazoval ze ho boli.. :-D a tu fajku chcem vyskusat i ja.. drzim ti prsty aby ti to nabuduce vyslo.. a dufam ze to vyjde aj mne ;-)

joeblack

z toho, ze nevies honit si hlavu nerob, vacsina chlapov ti povie, ze najlepsie si ho vyhoni sam:)) a to ze sa neurobil pri fajke ked predtym masturboval je uplne normalne:))