mozno je to divna otazka ale tak myslim na svoju buducnost :P neviem ci niekto tu vie povedat ale ako sa da poskodit (nemyslim pretrhnutie) kondom? napr ake nizke alebo vysoke teploty? lebo som citala ze napr ked chlapci nosi kondom v penazenke a maju ju vo vrecku a tak a potom na tom sedia tak tym teplom sa "nici" a lahsie sa pretrhne... je tu niekto taky znalec? :P
co "znehodnoti" kondom?
nooo neni ked sa ti ho podari nasadit naopak tak ho nezrolujes ale natiahnes cize sa skor pretrhne
nasadit naopak?? neni to jednoo? s obidvoch stran je smyklavy:D
máš pravdu,ale keď niekto nevie pochopiť názov témy čo už s ním
STOP debatam o ANOREKTICKACH,,na to mate predsa ine forum! aa k tvojej otazke by som chcela poznamenat len tolko,ze vagina nie je horuca pec,nie je v nej 100 stupnov,takze sa nemusis bat ze sa ti tam roztopi
telku nepozerám a v časopise nuevo elemento quimico som sa o tom nedočítal, alebo čo
nestrep kraviny ty chemik.. kazdy predsa vie ako vyzera anorekticka.. nepozeravas telku necitas casopisy knihy alebo co?
ale ja som vzdelaný len v oblasti chémie, teraz síce viem už niečo aj o anorektičkách, a učím sa ďalej
tak ked si chemik - cize vzdelany clovek mohol si poznat rozdiel medzi anorektickami a stihlimy 50 - kilovymi babami
no ja som chemik, takže to nemusím študovať z netu, a už sme sa predsa dohodli, že to nie sú anorektičky
to ty si ten uchyl s tymi anorektičkami .. technécium. z netu si to vie kazdy nastudovat ty frajer .