Poraďte

Príspevok v téme: Poraďte
leila

Chcela by som poradit. Uz dlhsiu dobu mavam vytok a chlamidie, chodim ku gynekologicke, nieco mi predpise a o par tyzdnom to mam spat. Mavam vytok, niekedy slaby, niekedy silny, uz mam z toho nervy. Ani riadne neviem, co mi je. Sice sa obcas stane, ze som v pohode, bez vytoku, vsetko OK, ale netrva to dlho. Som z toho nestastna, nechcem sa preto milovat s priatelom, je mi to neprijemne. Ked mi robili testy, tak som v poriadku, nic mimoriadne. Minule mi predpisala akesi tabletky na vkladanie do posvy, zabudla som nazov, ale boli dobre. Mam teraz na boku slabiny taky maly vriedok, trosku boli, ale nic vazne, teda dufam, len ma to omina, mam tam akurat nohavicky...vsak to nie je nic vazne? poradte mi. Dakujem

leila

LALA: Dakujem za radu!!! Mas asi pravdu...No, momentalne mam pokoj, vsak uvidime. Ta hrcka zmizla, tak to bude hadam ok. Nohavice nosim tesne, to ano, tiez som nad tym rozmyslala, ze to moze byt tym.

slusny_muz

Pri chlamydiach je dolezite aby bol zaroven s Tebou prelieceny aj sexualny partner, pretoze ak nieje lieceny vzdy to spet dostanes od neho.

lala

Pridavam prispevok co sa tyka bedrovych gati. Nie je to tym, ze su nizke a ze vam fuka na kidneys(oblicky), ale zapal mocovych ciest mozete dostat preto, lebo tie nizke gate su asi tesne. Tym padom stale suchate vase miesta, nemoze to tam dole dychat a zapal sa zacina. A tym, ze sme zeny a ze nase cesty su blizsie nez u muzov, tak zapal dostaneme velmi rychlo. Da sa to dostat aj zo zlych pozicii pri sexe. Ked vam stale naraza na mocovy mechur, tak je mozne, ze dostanete zapal mocovych ciest. Plus, pite vela brusnicoveho juice a to pomaha. Teda neviem, ze ci cranberry su brusnice, skuste si to tam prelozit, ale kazda zena by to mala pit. Ale ten juice bez cukru, ktory si sami musite riedit vodou. Ten pomaha.
No a k tej chlamidii, co bola ta original question. S antibiotikami by sa to malo vyliecit. To ze mavate vytoky je mozne aj tym, ze to je ten normalny vytok, ktory vas potvrdzuje ovulaciu. Bez neho by ste tazko otehotneli. Cize, ten spravny vytok chcete mat, prestante sa snazit liecit. Testy by ukazali, ze sta nie v poriadku. No a ta hrcka, to neviem, to by som sa isla opytat doktora. Moze to byt nic, ale istota je gulomet.Drzim palce

leila

gabesz3uf: mohla by si mi o tom napisat trosku viac, co je to vlastne za choroba? Myslis, ze sa to tyka aj mna? Ako to vznikne, ako ju dostanes?

leila

To ano...mal by sa. Ved sa aj, ale aj tak. A to s tym babatkom, no, nieco na tom bude. Parkrat sa mi davnejsie stalo, ze som nic nebrala ani kondom sme nepouzili a nic. Zatial to neberiem tragicky, ale mozno casom. Daju sa robit nejake testy, ci som vobec plodna???

Lenka2583

jesus141: preklepy robím aj ja a dosť často, ale s tvojím príspevkom som mala fakt veľký problém si ho prečítať. pochopila som z neho, že často beháš na WC, treba zájsť k urologovi, on ťa vyšetrí a stanoví diagnozu, a je jedno z čoho to máš, či už z tých bedrových nohavíc(inak si myslím, že s tým to vôbec, ale vôbec nesúvisí) alebo je iná príčina, proste sa musíš liečiť. takže šup k urologovi. držím palce

jesus141

Ahoje..mam taky maly problem..maly.?asi velky....ako vecsinou my bby chodime sholimi pippkamiu von alebo s bedrovymi nohavicami ....thak potrebujem taku rada s mocenim stale ked naman to pride thak neze mam nervy ale mam i depku.stale ked potrebujem na wc tahk idem ale som na nej asi 2 hodiny..ked som us na wc tak musim tham cakatdost dho ..a potom stamadial vyjdem a zas treba my o 5 minut zas ist...a ked som vskole nemozem ist kazde 5 minuty na wc .....poradte mi ..lebo to nieje normalne sediet na wc viac ako 1 hodinu...

Lenka2583

kolka: Kto si? Viem, že v tom e-maile máš meno, ale i tak. Všimla som si sled tvojich príspevkou vo viacerých témach s odkazom na tvoj e-mail. Ponúkaš niečo, čo "zaručene" pomôže na rôzne problémy. Prepáč, ale zdá sa mi to podozrivé.