Možno sa vám zdá, že o tu zbytočne riešim, ale napriek tomu, že mám svojho priateľa veľmi rada, mám strach z reakcií okolia,čo mu časom na mňa povedia rodičia, či im to nebude vadiť a tak. Rozdiel je dva roky, ja mam 20, on 18. A je ešte na strednej škole, zatiaľ čo ja už v 2. ročníku na výške.
Môj priateľ je mladší...
ja som mala pred par rokmi tiez mladsieho ja som malaa 19 a on 17 ale vypadal na starsie..no alw uz by som mladsie nechcela ..momentalne mam starsieho priatela o 20 rokov a neda sa to porovnat s mladsim.a ze su vykonnejsi v posteli ako tu niekto pisal je riadna bluda =)tomuto mojmu sa nevtrovna ziaden mladsi co som mala...ved chlapi dospievaju neskor..su to este decka vaccina v 22 rokoch ..co s takeho uz len mozete mat ?:)
moj priatel ma 20 a ja 22 a nejako to uz ani neriesim.aj ked sme-tam pride nieco, na co mame obaja iny nazor,ci mienku,ale vzdy sa to vyriesi...takze je to ok. a sme spolu uz vyse dvoch rokov:-)
dakujem za povzbudenie... :) ja viem, ze ma lubi a ja lubim jeho...ale aj tak... mam iste pochybnosti...
ja mam 19 a moj 17 :) a je mi s nim lepsie ako s 25 rocnym, jeho mama to berie v pohode, len moja este.. neviem :(
ja tiez budem mat v marci 23 a priatel vo februari 21 .. zo zaciatkku som ho ani kolu tomu nechcela, no a teraz uz by som ho za nic nevymenila :) je rozumnejsi ako aj niektori 30nici
no podla mna je tiez zbytocne, ze riesis taketo veci, moja kamaratka ked zacala chodit s priatelom, mala 20a on 16 a teraz spolu su uz skoro 5 rokov a aj spolu byvaju....ale zase niekedy sa hcova ako male decko a nedokaze ju v niektorych veciach pochopit
nic si z toho nerob ja mam 19 a ten moj 17..cim mladsi tym vykonnejsi :-)) ale nie ak sa lubite tak ani nevies akolko ma rokov
hej riesis to zbytocne ja som na tom rovnako nic na tom nieje
okrem toho ked sa mate radi na vekovom rozdiele nezalezi