Je beh základom chudnutia ?

miro.83

Teraz pozeram ze ten odkaz nejde skus sa tam preklikat termopradlo damske spodky Sensor Spodky Double Face EVO dámske a Trička s dlhým rukávom Sensor Tričko dlhý rukáv Double Face EVO dámske

?!?

ahoj Miro,ja mám veľkú nadváhu,niečo sa mi podarilo schudnúť,niečo zase nabrať,stravu mám vlastne dietnu,ale nedarí sa mi ísť dolu s kg.Co poradíš,chcem dať dolu ešte tak 25kg.dik

miro.83

43:
Schudnut len jedno kilo a snizila si pas o 6 cm to gratulujem vsetko s toho pravdepodobne bol prevazne tuk. Inak nepozeraj na vahu, ked posilujes tak sa ti robia svaly a svaly su tazsie ako tuk. Treba pozerat na to ci sa pacis sama sebe v zrkadle.

leila

ahoj Miro, vies co dneska som si dala rano a do posilky som isla asi o 2hod neskor a vies co potila som sa viac, ako odvodnuje to to som tiez pocitila.

No to termopradlo, teda asi budem musiet zohnat, lebo je fakt zima a kde to kupim?

miro.83

leila: Viem ze chces radu od niekoho ineho ale aspon to termopradlo by som ti odporucal vrch stoji okolo 700 Sk a spodok tiez okolo 700 Sk spolu 1400. Ostatne uz je jedno co si oblecies hlavne nech to je dostatocne teple rukavbice a capica by mala byt samozrejmost. Nechcem ta strasit ale aby si sa nedosrala ako ja, ked som nemal dostatocne zohriate koleno.

43:
Sacharidove vlny sa pouzivaju v kulturistike na zbavovanie sa tuku z tela. Ide o jednu z najucinnejsich metod zhadzovania tukov. Tu najdes nejaku informaciu o tom

kulturistika.ronnie.cz

a tu mas priklad jedalneho listka pre zenu:

www.kulturistika.com

43

miro,prosim ta čo su to sacharidove vlny?
začala som koncom oktobra niečo robit so svojou postavou,vyhodila som z jedalnicka vysmažane jedla,udeniny,sladkosti a vo velkej miere chleba.cvičim 3x do tyzdna-2xposilka a raz aerobne cvicenie.v pase som dala dolu 6cm ale na kila len 1kg.som z toho neštastna a zda sa mi to zato obdobie velmi malo.chcel aby som este upravit svoju stravu ale nie bezhlavo,lebo s tym som už raz mala problemy.schudla som 23 kg za 6 mesiacov som mala na sebe naspat polovicku.poradte ako rozumne schudnut ,viem že stravu treba upravit ale ja som to prvy krat urobila velmi radikalne a nebolo v mojich silach to na dalej udržat.

leila

Shaula ahoj, chcem sa ta spytat, kolko je dobre behat na zaciatok, ked nemam asi ziadnu kondicku a co by som si mala obliect v tejto zime, ked nemam vselijake tie kombinezy ci co :) dakujem

ShaulaThalit

Ja behavam skoro kazdy den...Niekto hovori, ze beh odburava tuky, ale zaroven rastie svalstvo. Zasa ini maju skusenosti s tym, ze behanim sa zhadzuje... Ja mam skusenost taku, ze sa mi len spevnuje svalstvo a zlepsuje kondicka... kondicka je asi pre mna najdolezitejsia...