sms-ky s "kamaratom"

Príspevok v téme: sms-ky s "kamaratom"
hmmmmm.....

Je bežné, aby si priateľka po niekoľko ročnom vzťahu písala s "kamarátom", veci typu....no ako keď sa na začiatku oťukávate a tak, ona samozrejme odpisuje, mne tvrdí, že už jej s tým lezie na nervy, ale do čerta ho nepošle, radšej mu povie, že mne sa nepáči, že jej píše, a na pozvanie na kávu odpovie, že mne by sa to nepáčilo. Mne pri tom hovorí, ako ju to už nebaví, že čo jej stále píše.....

janekMY33

vies je rada obletovana.Vzrusuje ju ze sa o nu zaujmaju aj ini.Dam ty radu najdy si neaku co si snou budes tiez pisat a stretavat sa co na to povie?

mleeeee

ja som to riesil tiez a poradim ti povedz jej bud ty alebo on, ja som to nemohol vystat stale mi to po hlave chodilo zle sa mi spalo nech sa rozhodne

Johan123

Neber to na lahku vahu, toto je velmi zly signal, skus jej to viackrat vyhadzovat na oci a po istom case by s tym mala prestat, nenechaj sa odradit jej slovami, ze vsetko je OK, lebo ak by bolo, tak by si s nim nepisala. toto sa proste nerobi a ak ma baba frajera, tak musi ratat s tym, ze smskovat s inymi chalanmi jednoducho nemoze..

arditi

Podľa mňa, má väčšina báb "kamarátov" na keci a také veci... Podľa mňa to však majú preto, že chlapi im po čase prestanú lichotiť a berú ich ako samozrejmosť a ženy sú už raz také, že sa túžia stalé páčiť, pripadať si sexy pre chlapa a keď im to ten ich nedá hľadajú to inde. Našťastie ide im len o psychické uspokojenie a o nič viac.Ani jedna z báb si totiž nepokazí super priateľstvo s chlapom tak aby s nim mala niečo viac...Chcú radšej priateľa lebo ten sa horšie a ťažšie hľadá ako partner do života!! Takže chlapi treba sa aj nad sebou zamyslieť..hm??

mehehe

aj moja male takeho "smskoveho priatela" a nakoniec ma podviedla spina jedna a nesom si isty na 100% ale asi stym smskovym priatelom

wawaa

ale wed zober si to tak ze aj zena potrebuje mat kamarata ..aj ja tak mam kamarata cez sms ktory byva mimo mojho mesta..on by somnou aj nieco mal lenze ja nie je...ale on je taka moja opora skoro ako kamaratka..on mi daava komplimenty a tak a mne sa to zda super kedze uz mam priatela viac ako rok aj pol uz take slowa od neho nepocujem.. nieje to nic zle a podla mna ma takeho sms-koveho kamrata viacej bab je to normalne...