Ci je skutocne realne mat viac ako len jeden..Lebo ked sexujem s priatelkou.....vravi ze je to paradne,uzasne...a potom zrazu pride ku koncu(orgazmus)a uz to dalej jej nic nerobi..neni to uz pre nu take prijemne..Mate to tak aj ostatne??.alebo aj po preziti orgazmu citite ze pride dalsi alebo ako?....Mohlo by sa po preziti orgazmu aj mojej priatelke opet vratit na cestu dalsiemu orgazmu?
Baby prezivate pocas sexu kolko priemerne orgazmov za sebou?
Keby sa moj tak skoro neurobkal,tak by tych orgazmov urcite bolo viac....ale staci mi aj jeden poriadny,lepsie ako mat vela a o nicom,ze?
Ja po mojom orgazme by som najradsej ihned prestala a na chvilku len tak relaxovala. Je pravda, ze mi je to potom neprijemne ak stale ,, musim,,. Vsak aj vy chlapi si po orgazme chcete oddychnut, to iste chceme aj my baby. Ale po par minutach chcem o5 :-))) Ale to sa nestane, ak chce hned bez mojmo ,,oddychu,, :-)
Maco-verim ti,tak to bola potom ako ja,moj manzel ked videl,ze striekam tak nechce prestat,ked ide teda pomaly tak mam vela malych vystrekov.....len potom musim vsetko mokre prat a cistit
Kachna, mozes nam prezradit ako sa ti to podarilo?:D:D
ja som na tom podobne ako tvoja priatelka..spravim sa raz a potom to robim uz len kvoli priatelovi,vsetko vzrusenie opadne..len raz sa mi stalo ze som sa spravila dvakrat,ani neviem ako
tak maximum bolo okolo 17 ...fakt neprehanam a mokre
je tu tazko o tom pisat,predtym som to nikdy nezazila,az teraz tiez som zacala na mokro....hold mojmu manzelovi
ked mam vela orgasmov po sebe tak uz potom samozrejme nemyslim na to aby som ratala
do teraz som mala asi 4 sexualnych partnerom s tym terajsim sme spolu mesiac a uz sme par krat spolu spali...ale to co som zazila s nim naposledy tak to sa nedokaze vyrovnat nikomu a nicomu...cely asi dvojhodinovy sex bol jeden velky orgazmus ja uz som nevedela co so sebou...nakoniec som musela prestat lebo uz som nevladala.ale ne dlho :D
vaginalny orgazmus je tazke dosiahnut ako pisaal ta jedna tu :) ale ked sa robim sama viem sa spravit po sebe hned ako skoncim aj 3 krat aj viac zalezi ako mam chut :-)))
ja sa doakzem spravit aj 3-4 krat
no ja som jediny krat zazila asi 4x za sebou, este k tomu mokre.. neviem ako sa mi to podarilo a bola som dost opita. inak mam problem dosiahnut jeden.