Rakovina semeníkov

farmaceutka

Nikto z nas nema rontgenove oci, aby ta na dialku vysetril. Mas dve moznosti: ist k lekarovi a nechat si to vysetrit, aleno neist nikam a potichu sa zozierat.

matus balaz

ahoj vsetci asi zhruba pred dvoma tyzdnami mi bol potvrdene ze ide o nador. Zistil som to tak ze sa mi nieco nezdalo na mojom pravom semeniku a pri beznej kontrole som si nahmatal akoby bolo na nom nieco nalepene nevahal som A NEVAHAJTE ANI VY A CHODTE K UROLOGOVI. dnes som uz po operaci a bola mi zistena rakovina semenikov prave beriem prvu davku chemoterapie ale moje vyhliadky su velmi dobre a viete preco? lebo som si to nasiel skoro a nevahal som a siel som k urologovi
ps: TAKZE ESTE RAZ VAM PRIPOMINAM ABY STE SLI BY NAJMENSOM PODOZRENI K DOKTOROVI A NEODKLADAT TO!!! drzim vsetkych palce

radoslav

AHOJ! 4.3.2009 som bol operovany na varikokelu.Operacia bola na lavej stane (slabiny)travala asi 20-30 min.celkom pohoda,len pri chodeni a sadani mam trochu bolesti.Zajta idem na kontrolu,dam vediet...(KE,Dr.Horvath)

roletar666

zdravim...........
ja som si nahmatal taku gulvocku pod semenikom asi pol centimetrovu vie my niekdo poradit co to je????vopred dakujem

prosim o radu

Dobrý deň,bojim sa o svoj zdravotny stav,mam jendu otazocku . V pravom semeniku som si nahmatak akoby mensi semenik priemer cca 1cm ,v lavom nemam nic take.Prosím pomožte mi,dufam ze to nejde o nador ..Vopred Vdaka

meso11

zdravím, ja som si na pravom vajíčku nahmatal nejakú hrčku a pri dotyku je to bolestivé. prosím o radu. Ďakujem

peter1234

Prosím vás, ta varikokela sa prejauje i takým jemným ,,mokvaním,, s menším prímesom krvi? diki za skoru odpoved