Ahoj.....
na semeniku som si nahmatal taku malu gulku ako goralka taka malinka menšia než ryža.... je to rakovina nebolito no nič ani vidno to neni len to tam je? ake velke je ked je to ranovika? myslim ako to ma cca veľkosť?
pls poradte
Rakovina semeníkov
no je to priblizne 3 mesiace co som to nahmatal a je to vzdy rovnake tak newem co je to
Nikto z nas nema rontgenove oci, aby ta na dialku vysetril. Mas dve moznosti: ist k lekarovi a nechat si to vysetrit, aleno neist nikam a potichu sa zozierat.
ahoj vsetci asi zhruba pred dvoma tyzdnami mi bol potvrdene ze ide o nador. Zistil som to tak ze sa mi nieco nezdalo na mojom pravom semeniku a pri beznej kontrole som si nahmatal akoby bolo na nom nieco nalepene nevahal som A NEVAHAJTE ANI VY A CHODTE K UROLOGOVI. dnes som uz po operaci a bola mi zistena rakovina semenikov prave beriem prvu davku chemoterapie ale moje vyhliadky su velmi dobre a viete preco? lebo som si to nasiel skoro a nevahal som a siel som k urologovi
ps: TAKZE ESTE RAZ VAM PRIPOMINAM ABY STE SLI BY NAJMENSOM PODOZRENI K DOKTOROVI A NEODKLADAT TO!!! drzim vsetkych palce
ahoj na lavom semeniku som si nahmatal taku malu hrčku !! čo to môze bit ?? pls poradtee !!! dakujem
Dobrý deň,bojim sa o svoj zdravotny stav,mam jendu otazocku . V pravom semeniku som si nahmatak akoby mensi semenik priemer cca 1cm ,v lavom nemam nic take.Prosím pomožte mi,dufam ze to nejde o nador ..Vopred Vdaka