Čakáme dieťatko

lenuliatko

to je dobre wivien ze ste si oddychli.cerstvy vzduch je velmni dobry a pohyb.ja som ho mala naozaj dost vela.a vraj to napomaha k upokojeniu dietatka a potom ked sa narodi a bude rast nebude take nervozne a tak.

jajka001

tehulkam by som neodporucala sediet velmi pri pc predsa len to nieco vyzaruje a pohyb vam urcite viac prospeje. ak chcete kvalitne info o tehotenstve zozente si radsej nejaku kvalitnu knizku napriklad Velka kniha o matke a dietati, tam je vsetko od pocatia po porod, a az do troch rokov veku.

wivienn

Ahojte, tak a sme spat. Mali sme prenadherny vilet. Konecne som sa odreagovala, to sa mi od doby ked som zistila, ze som tehotna nestalo. Bolo nam super, a tak krasne sa nam s babom dychalo:-) A skvele sme si v aute cestou domov este aj pospali:-) Myslim, ze po dnesnom dni je babatko so mnou ako s maminou naozaj spokojne. A manzelovi sa konecne podarilo mi odputat pozornost a zrelaxovat ma:-)

lenuliatko

ahojte :)pripajam sa aj ja ak mozem teda.moj manzel tu uz pisal ako pozeram.marek.
wivien aj ja som bola mierne posadnuta svojim tehotenstvom.dost vela som pisala do temy tuzba po dietatku aj s dd aj desmodka tam pisala.inac zdravim ta desmodka dlho si sa neozvala.
no ale vratim sa k tebe.tehu nie je choroba to je pravda.ja som chodila plavat doma som sedavala aj sedavam doteraz na fitlopte cvicila som na nej.chodila som tancovat s kamoskou do tanecnej.bola to sranda.jedina som tam bola tehotna a vykrucala som sa tam o dusu.18.11.2008 sa nam narodilo nadherne dievcatko este aj porod bol adrenalinovy skoro na dialnici a vsetko je ok.a to som prezila autonehodu tusim v 7.mesiaci a pad zo schodov na brucho a bok na konci 8 mesiaca.netreba sa tym az tak zaoberat.lebo proste potom ti z toho prepne.je dobre mysliet aj na nieco ine ako na tehotenstvo.na manzela :)
tak pekny den vam prajem :)

wivienn

Mate pravdu, prehnane sa tehotenstvom a vsetkym okolo toho zaoberam. Bude to asi tym, ze je to nase prve a hlavne velmi vytuzene a vymodlene babo a chcem byt na vsetko dobre pripravena. Nechcem aby sa mu nieco stalo len preto, ze ja som sa jeho narodenim a vsetkym okolo toho dostatocne nezaoberala. Skusim to zmenit, budem sa opat venovat veciam ako doteraz, ved nakoniec nie som chora iba tehotna:-) Posluchnem manzela, takze mi sa teraz poberieme na vilet do lesa na turu atd... Aj on ma pravdu, potrebujeme pohyb, cerstvy vzducha hlavne relax a dobru naladu. Aj ja ale hlavne ten maly drobcek.
Takze pekny den vsetkym:-)

emka31

ešte raz sa pridám aj ja.Jasnovidka má pravdu,ja som robila to isté,vysedávala na nete čítala diskusie, a ked som si párkrát prečítala nejaké nelichotivé odkazy,aj ked neboli určené mne(ohľadom tehotenstva a bábätka)trochu som vytriezvela a nechala to tak.Nerobilo to dobrotu.Vychutnávaj si tehu,prejde rýchlo ani nebudeš vedieť ako.Držím palce.

jasnovidka

wivienn, uvolni sa, mam pocit, ze sa prehnane zaoberas vecami okolo svojho tehotenstva a porodu. keby si bola v 9. mesiaci a zaoberala by si sa pritomnostou otca pri porode, pochopila by som, ale riesit to v 4. mesiaci, je to trochu priskoro.
nechaj veciam volny priebeh. moj manzel a ja sme zvladli porod bez akejkolvek organizovanej psychofyzickej pripravy. pripravili sme sa na to sami, studiom dostupnych knih, clankov a podobne.
zbytocne sa stresujes. porod zvladlo uz xy zien pred tebou, zvladnes to aj ty.
su tu uz asi tri temy beziace len o tvojom tehotenstve a porode.
radim ti, bud aktivna pokial ti to tvoj stav dovoluje, hyb sa, rob vsetko ako za normalnych okolnosti, nie je dovod prehnane sa setrit, o to lahsie sa ti bude rodit. a hlavne si s partnerom uzivajte, kym sa este da, kym je o dietatko postarane. ked sa uz budete starat on vy dvaja, nebude to uz take jednoduche, venovat sa jeden druhemu. drzte sa.

wivienn

Babatko sa uz asi znova unavilo, takze ideme asi lezkat a pocuvat trochu hudbu.
Uz sa nam nesedi dobre:-( Takze pa
Pekny vecer vsetkym:-)

wivienn

Nas lekar si asi to odovodnil tym, kedze moj muz je psychicky velmi v praci vypeti, celkova regeneracia organizmu, tym padom to vpliva aj na potenciu. Vyskusali sme a pomohlo to. Ci je to pravda alebo nie, to ma nezaujima. Poznate to "topiaci sa stebla chyta" nam to pomohlo k tomu aby sme pocali, a on ma lepsi psichicku a fyzicku kondicku a ja som tehotna, ci je to kvoli Q10 alebo nie je mi to jedno. Spolahla som sa na radu lekara

lolo.

koenzym Q 10, je na posilnenie organizmu, nie spermii, je to pre ťažko pracujúcich a vyťežených: menežérov, vodičov z povolania, podnikateľov. posilňuje srdiečko, obranyschopnosť a ukľudňuje. na spermie to nemá vplyv.