mám prišernú fóbiu z fotografovania. ak vidím fotoaparát, tak sa hneď skrývam. vyzerám na nich príšerne.
otrasne. a moje okolie mi robí naschváli a fotia ma. a ja sa hrozne hnevám a oni ma fotia oto viac. nechápu moju fóbiu.
a každý hovorí daj mi svoju fotku. rodčia, lebo vraj nemajú ani jednu moju zo súčasnosti, kamaráti, a aj do mobilu ku kontaktom..../ viem, že by som s tým mala ísť asi k psychiatrovi/.
tak vás chcem poprosiť o nejakú stránku, kde si stiahnem program na úpravu a retušovanie fotiek. aspoň sa urobiť o trošku krajšia. ďakujem za odpovede. PS: a mám 28 rokov a trpím týmto odmalička.
fotky
NIKTO NIČ ?
a ten picass je stránka,kde si stiahnem program? a aká je to stránka, cez googl to neviem nájsť.viem, že som hlúpa, keď to neviem, ale neviem to. a rada by som to chcela. napíšte-prosím
pokial ti staci upravit na fotkach farby, kontrast, orezat, komprimovat a pod. stacia nenarocne freeware programy ako napr. Xnview, Ms office picture manager, Picassa....tie si vygooglujes.
pokial ale chces robit komplet upravy fotiek, retuse (zostihlovanie, odstranenie vrasok a pod.), vrstvy, umelecke foto, rozne pozadia, kolaze....najlepsi je asi Photoshop. za ten sa ale plati a urcite sa treba s nim dost pohrat alebo ist na skolenie pokial chces robit fakt pekne kvalitne fotky a vediet co kde naco pouzit :) niekedy sa tusim dala stiahnut z netu aj skusobna verzia na mesiac, neviem ci to este ide.
daj si www.stahuj.sk a tam si daj do vyhladavania corel paint shop pro...cesky s licensiou na 30 dni :D vyborny program
picasa, je to freeware aj ja ho mam, a pekne celkom robi
ja si dost dobre fotky robim sama, ci uz cez telefon, kde si mozem spravit ciernobielu, sepiu, mozem sa pohrat s kontrastom, ostrostou alebo takisto aj priamo cez digitalny fotak. A program na upravu fotiek je napriklad easy photoprint, ale treba vediet po anglicky.
photoshop :-)
kolorka, nepoznám stranku ale je niečo ako photo... ale za ten program sa platí.
-
tiež by som prijal dobrý typ, lebo aj moja maminka sa neada fotí, lebo je vraj otrasná na fotkách. a takto by som ju skrášlil. a prekvapil. také umelecké by som urobil, trošku vyhladil vrásky, ubral pár kíl.
prosím ak o niečom viete dajte nám vedieť.
skúsila som cez v googli, ale nič som nenašla.