ahojte,mam 17 rokova nedokazem byt 1 den bez masturbacie....minule ma pritom prichitila mama a dala mi domace vezenie....mam uz s tym velke problemy lebo casto no...vysemenim...je mi to trapne....alebo aj v skole sa mi postavil...nastastie si to nikto nevsimol..poradte mi co mama robit
masturbo,masturbo...
ludia dakujem vam!!! aspon nietko ma chape a niee si kazdy robi srandu!!
Filaga.. to bolo krutee.. a smajlik.. to sa neda len tak.. my sme chalani :D:D:D
ne normalne, ja mam 19 a .. robil som to od 13tich.. tiez ma mama prichitila ale to mi iba povedala ze by som to nemal... ze si tym ublizim... a robil som to az pokial som si nenasiel dievca, tak neviem o co tu ide.. je to uplne normalne..
Doprdele ja neviem co tu riesite ty IMRO sak zachod doma nemate tak si pekne daj do mobilu niake pecka a zamkni sa na hajzli a vyhon si nie ja to tak robim no ale teraz uuz vecinou pri PC lebo je to efiktivnejsie co sa tika velkosti obrazu a to ze honis kazdy den sa netrab ja to robim tiez a pri odomknutych dverach a este ma neachitali taq ruku midzi nohy a idess.:D
no ked ti smiem poradit, tak asi ked ti stopji v takom veku tak je to uplne normalne..ak si to robis kazdy den tak je to taksito nromalne ved hormony zacinaju pracovat... ale co by som ti doporucil JEB na vsetko a na vsetkych !!! HLAVNY SI TY a nenechaj si znechutpvat zivot svojim OKOLIM !!!
ked to spravis ...tak zacni hladat nejake pre teba prijemne dievca a uvidis ze to casom prestane !!! potom mi napis ako si casom dopadol ...s pozdravom R.
a ja som baba a tiez to robim kazdy den,he amam sa nema dotoho co starat ved mas 17 aj keby mas 15 aj tak"
imro43 podla mna je to uplnenormálne..pokial máš také potreby myslím že tvoja mama to domácim väzením nevyrieši...aj ona by sa mala nad tym zamysliet...a mozno to robíš stále len koli tomu že ti chýba žena,či nie?
Podľa mňa by si nemal riešiť, či máte dvere, alebo nie, skôr by som sa zamyslela nad konaním tvojej matky. Mala by sa poradiť so psychológom, akože takéto vychovávacie procesy, tak sorry... chybu urobila ona, nie ty. Že máš chuť denne onanovať? No a čo. Veď všetci chlapi to robia denne. Je to úplne prirodzené. Hlavne sa už nenechaj nachytať, nech nezažívaš podobné trapasy. Na to si daj pozor. Opakujem však, konanie tvojej matky bolo nesprávne a choré, zbytočne ťa stresuje a to všetko sa objaví časom v tvojom živote. Skús sa vyrovnať s tým, že ťa videla.
vsak dobre je jedno ci pises ako anonym pod desiatimi prezyvkami. ale aku mas vychovu. tie beriem ze doma dvere nemate, dobre a sa ti aj ospravedlnujem..
rada? to sa neda poradit, proste musis si sam povedat, chcem prestat tak prestanem.