caute baby mam 13 rokov a este som to nedostala .vstky moje kamosky ano len ja nie ...mam 41 kg.uz asi 1 rok mam vytoky a zacalo mi uz davno rast ochlpenie :Daj prsia:D su sice male ..strasne male...ale dufam ye ked priberiem tak mi narastu...poradte
myslite ze to uz pride
mimi, buď rada, ja som mala 11 keď som to dostala, a v 13tich som už vesele vracala každý mesiac, aké som mávala kŕče a trvalo to do 17tich ,kým som nezačala užívať HAK... do 15tky máš čas... užívaj si, kým ešte nemáš také problémy... :)
a tie výtoky... myslím, že to bude v pohode... je to príznak blížiacej sa menštruácie... každá to má... nie je to taký klasický výtok, iba máš proste vlhšiu pošvu...čo je prirodzené, hormóny pracujú...
fuu toto neber ako problém ale dar od Boha asi sme boli wšetky takee chcem ich uz mat chcem ich uz mat ale potom ako prisla menstruaacia rychlo sme si to ropzmysleli neboj...priide..ja som ju dostala az tri mesiace pred 16-tkou ..nbeboj pride to
mimi. 13 rokov mas? do 15ky kludne mas este cas, v literature sa uvadza ze pokial dievca do 15ich nedostane menstruaciu tak vtedy to treba zacat riesit. mas este 2 roky cas. ale tie vytoky by si mala riesit s gynekologickou.
Vsetko ma svoj cas... este chvilku pockaj. Ak by to neprislo este do roka, tak potom chod na gyndu. Aj prsia, niektore maju stvorky, niektore jednicky. Nemozeme byt vsetky rovnake. Aj muzom - niektorym sa pacia male, niektorym velke... vsetky sme rozdielne a predsa krasne...