Ahojte. Mate niekto skusenosti s tymto veterinarom?
MVDr. Švihran
Nooo tak z mojej strany sklamanie hrubeho zrna pozval nas na vysetrenie z velkej dialky s vazne chorou fenou a ked sme docestovali velke prekvapenie nebol tam no ujal sa nas personal ktory by som ani nevedela vyjadrit slovami ze to bolo asi banda bezcitakov ktora evidentne mespravila nic co clovek v zufalstve ovakava. Navrhli mi eutanaziu 4 rocmej fene s usmevom na tvari a presviedcali ma ze ma bolesti ako keby s nou boli 24 hodin denne no som zvedava ked ze som zdravotma sestra na chir. tak ze o tom svoje viem ci doticna osoba co mi to podala tu zaujimavu info dokazala v klude chrapat v bolestiach. Noooo to urcite nejde lebo viem ze clovek v bolestiach nezaspi a to uz duplom nechrape. No dopriala by som mu to zazit. Nemala som cest spoznat Dr Svihrana osobne ale viem ze jeho komplet personal stoji za nic bezcitne hieny ktore si nezasluzia titul.Ak by sa spravali takto ludsky doktori tak namiesto vykonu svojej prace behaju den co den po sudoch. Tak naco bol zakon ze zviera nie je vec ked pre nich su to stale len veci sucit nikde. Etika im nehovori nic. No to by dopadlo keby to tak bolo aj v nemocniciach. Fuj hnus je mi z nich zle . Hamba ja by som im diplom urcite nedala aj zviera je len zivy tvor a ma narok na zivot ako my ludia. Alebo nie? Ludia co zboznuju svojich milacikov vedia o com pisem. Tak preco veterinu studuju ludia bez emocii a bez empatie.
Neodporúčam, ak môžete vyhnite sa tomuto veterinárovi, pri vážnych zákrokoch nie je pri vyšetrení zvieraťa žiadna dôslednosť a precíznosť, kvôli nemu nám zviera umrelo v bolestiach. V Bratislave nájdete omnoho schopnejších veterinárov.
Svihran je super veterinar.chodili sme k nemu este ked bol v prievoze
a ktorych vetosov este doporucujete? Ja osobne mam dobre skusenosti so Zverlandom v Rači.
pokial myslis veterinara z Jaroviec, tak on je PERFEKTNY, mozem len doporucit, chodia k nemu aj rakusania z pohranicia. ma dobre vybavenu kliniku v rodinnom dome, ceny primerane, chodime k nemu uz roky. psika mi liecili 3 veterinari a nevedeli si rady, potom som prisla k nemu a dali ho do tyzdna do poriadku, inak by asi bolo uz po nom. a ma skvely tim, ak by toto nahodou cital tak vrela vdaka :D