dobry den,hladala som na internete nieco o testovani na zvieratach,ja kozmetiku milujem ale nechcem podporovat zabijanie zvierat!!!!!na jednom zozname pisali ze neaka znacka testuje,na dalsom nie,na dalsom zase ano.....je to jeden z dovodov preco zakladam tuto temu,chcem vediet definitivnu informaciu ci testuju alebo nie(nepoznam doverihodnost a overenost tych zoznamov , tak este overujem tu)konkretne by ma zaujimali tieto znacky::::
COTY-na vacsine zoznamov,pisu ze testuju ale tu pisu ze nie: www.coty.sk
LOREAL-(a vsetky znacky ktore do neho zapadaju-garnier,la roche posay,maybelline.....)tak isto sa niekde pise ze testuje inde ze nie,inde ze vyuziva zivocisne ingrediencie a zaujima ma ci tie zivocisne ingrediencie tiez sposobuju zvieratkam velke poskodenie ich zdravia
LIRENE-a este ma zaujima ci testuje aj tato firma,nie je az taka velka pre to nebola v ziadnom zozname uvedena....
no a skoro som zabudla este na REXONU ,testuje????
dakujem za vsetky vase odpovede,ja som doteraz dost ignorovala produkty testovane na zvieratach,bola som sebecka a chcela som vyrobky,ktore na mne spravia najlepsi efekt bezohladu na to ci kvoli tomu zomrie neake zvieratko,ale minule som nahodou narazila na fotky zvieratiek ,na ktorych sa testovalo a zacala som plakat a placem aj teraz ,ked toto pisem ,neviem ako moozu byt niektory ludia taki kruti a najhorsie na tom je ,ze ja som ich podporovala,ked som tie veci kupovala:-(