Chcela by som sa vas spytat, aky je podla vas normalny interval sexu za tyzden.
malo sexu
noo mne by to vyhovovalo tak min. 2x za den, len skoda ze nie vzdy sa to da:(...a nesuhlasim s tym, ze zeny su v tomto ine nez chlapi, ja mam tiez rada sex a objatie mi urcite nestaci!
jednoznacne aspon 3x za den, t.j. 21x za tyzden.
on ta do nicoho nutit nemoze a vyhadzovat ti na oci taketo veci - pri dalsej takejto "hadke" sa mu jednoducho spytaj ci vas vztah berie ze je len o sexe... jasne je to potrebne pre chlapa... a v tom je niekedy velky rozdiel medzi zenou a muzom - on by len sexovaaaal a sexoval ale jej staci objatie, mile slovo a tie dalsie romantickosti...si aka si (mala by si sa rychlo so sebou zmierit, pretoze v opacnom pripade moze nastat ze budes vsetko robit preto aby si ho nestratila a pritom zabudnes sama na seba, myslim ze uz pomalicky a isto k tomu spejes kvoly tomu, ze ta to trapi ----- trapi ta to ze spolu nesexujete? alebo ta trapi to ze on je nasraty?) a tlacit by ta do toho nemal (a uz vobec nie hadat sa s tebou kvoly tomu) mal by chapat ze si ina ako on (co je v tvojej prirodzenosti normalne)
Ráno...aby si mal dobrý deň. Večer....aby sa ti lepšie spalo...
ale je to blbé keď len chalan sa činí..
baba mu neni ochotná sama nič spraviť(pre jeho potešenie..aj vlasné lebo by sa z toho mali mať radosť obaja)
to potešenie nemyslím doslovne :)
bla to mas sice pravdu, ale twixinqa nenapisala nic take, ze by s nim ten sex odmietala. Aj ked, mozno on citi ze tu chut az tak nema, ale zase napisala ze ked uz k tomu pride tak je to super...
4 Summer_:
no myslím, že ak neprejavuje záujem vlasná holka o sex alebo nejaké náznaky tak ja by som to chápal, že ju už nepriťahujem..
tak chalan má dosť oprávnený hnev
twixinqa neviem ci to myslis tak, ze mas chut len v hlave ale telo nema chut? A ze ked na to pride, az potom mas chut aj telom? Snad som to dobre vysvetlila, a ak to myslis tak, tak to sa stava aj mne.. Ale potom pride den, kedy sme sa napr.menej videli, alebo mam zrazu pocit ze je v ten den nejaky krajsi a pritazlivejsi ako inokedy a ja dostanem strasne chut nie len v hlave.. len neviem, preco mate koly tomu nezhody?
Ked budes pracovat v 24 hodinovej prevadzke,cez vikendy,sviatky,tak sa s partnerom/kou niekedy v noci ani v posteli nestretnes a ked sa to podari,tak budete radi,ze sa mozete konecne vyspat.Tak niekedy sex raz za tyzden(cez vikend nad ranom) bude az vela :-).A zabudol som podotknut,ze mas aj deti,ktore vas mozu sledovat :-D.