malo sexu

palacinka

noo mne by to vyhovovalo tak min. 2x za den, len skoda ze nie vzdy sa to da:(...a nesuhlasim s tym, ze zeny su v tomto ine nez chlapi, ja mam tiez rada sex a objatie mi urcite nestaci!

chuchlavec

on ta do nicoho nutit nemoze a vyhadzovat ti na oci taketo veci - pri dalsej takejto "hadke" sa mu jednoducho spytaj ci vas vztah berie ze je len o sexe... jasne je to potrebne pre chlapa... a v tom je niekedy velky rozdiel medzi zenou a muzom - on by len sexovaaaal a sexoval ale jej staci objatie, mile slovo a tie dalsie romantickosti...si aka si (mala by si sa rychlo so sebou zmierit, pretoze v opacnom pripade moze nastat ze budes vsetko robit preto aby si ho nestratila a pritom zabudnes sama na seba, myslim ze uz pomalicky a isto k tomu spejes kvoly tomu, ze ta to trapi ----- trapi ta to ze spolu nesexujete? alebo ta trapi to ze on je nasraty?) a tlacit by ta do toho nemal (a uz vobec nie hadat sa s tebou kvoly tomu) mal by chapat ze si ina ako on (co je v tvojej prirodzenosti normalne)

bla

ale je to blbé keď len chalan sa činí..
baba mu neni ochotná sama nič spraviť(pre jeho potešenie..aj vlasné lebo by sa z toho mali mať radosť obaja)
to potešenie nemyslím doslovne :)

Summer_

bla to mas sice pravdu, ale twixinqa nenapisala nic take, ze by s nim ten sex odmietala. Aj ked, mozno on citi ze tu chut az tak nema, ale zase napisala ze ked uz k tomu pride tak je to super...

bla

4 Summer_:

no myslím, že ak neprejavuje záujem vlasná holka o sex alebo nejaké náznaky tak ja by som to chápal, že ju už nepriťahujem..
tak chalan má dosť oprávnený hnev

Summer_

twixinqa neviem ci to myslis tak, ze mas chut len v hlave ale telo nema chut? A ze ked na to pride, az potom mas chut aj telom? Snad som to dobre vysvetlila, a ak to myslis tak, tak to sa stava aj mne.. Ale potom pride den, kedy sme sa napr.menej videli, alebo mam zrazu pocit ze je v ten den nejaky krajsi a pritazlivejsi ako inokedy a ja dostanem strasne chut nie len v hlave.. len neviem, preco mate koly tomu nezhody?

yeti

Ked budes pracovat v 24 hodinovej prevadzke,cez vikendy,sviatky,tak sa s partnerom/kou niekedy v noci ani v posteli nestretnes a ked sa to podari,tak budete radi,ze sa mozete konecne vyspat.Tak niekedy sex raz za tyzden(cez vikend nad ranom) bude az vela :-).A zabudol som podotknut,ze mas aj deti,ktore vas mozu sledovat :-D.