Boľavé hrdlo

Príspevok v téme: Boľavé hrdlo
kubkobaska

Dobry den.
Vcera som douzivala antibiotika - mala som zapal nosohltanu. V priebehu dna ma opat zacalo boliet hrdlo a k veceru som mala na podnebi cerveny vysyp - cervene fliaciky a pluzgieriky. Dnes zacali pri prehltani boliet. Pouzivam Jox, ani ten nepomaha. Vystupila mi aj teplota. Vyzera to, ze vcera som douzivala jedny antibiotika a zajtra zacnem dalsie? Podotykam, ze sme prechoreni cela rodina, syn mal naraz so mnou zapal priedusiek a dnes ma tiez zapalene hrdielko. V oktobri sme zacali chodit do skolky. Dovtedy sme chori velmi nebyvali.

tien

Dlhe roky bolenia hrdla... Moja skusenost sa vyriesila vytermi z krku. Testy ukazali na streptokoka, ktoreho neskor nasli aj mojej sestre. Ona ho bohuzial preniesla aj na svoje babenko :( kedze bola tehotna. Po antibiotikach to preslo... Dg; chronicky zapal hrdla. Da sa na to zvyknut :)

alickaj

Na hlasivky je dobrý čaj z lanového semena.Lanové semeno terba chvilu povarit, nachat vyluhovat 10 minut, scedit a pit po dúškoch.Vyskúšaj.Moja mama kedysi dávno úplne stratila hlas, vyzeralo to že už nikdy nebude hovorit, lekári jej nevedeli pomoct a otec ju potom vyliečil týmto lanovým semenom.

rytmar

zdravim.....mam problem.......mam dlhodobo(uz vyse roka) problemy s hrdlom........stale ma boli,nemozem spievat....trosku sa to pomaly zlepsuje ale potom vzdy ochoriem a zas od zaciatku..........doktori uz vely variantov vylucili,ale najnovsie spravy mam ze je to z rastu....vraj som prudko vyrastol a zramenatel, a som moc chudy na to aky som vysoky

slusny_muz

Mozno ste pouzila nevhodne antibiotika, ale ste zas ochoreli, ale infekcia moze byt virusoveho povodu. A vtedy antibiotika nezaberaju.Je tam oslabena imunita. Mozno by bolo dobre pocas roku preventivne uzivat nejake imunostimulatory, najlepsie prirodne, trebars na baze Beta-D-glukanov od slov. firmy Pleuran.

nikuška

dôsledkom častých chorôb môže byť oslabená imunita,stres alebo zmena prostredia.Synčeka to pravdepodobne zastihlo v důsledku vstupu do kolektívu,ale rozhodne mu kolektív pomôže k vytvoreniu lepšej obranischopnosti