Záhada - bolesť pri pohlavnom styku, lekári nevedia prečo.

Príspevok v téme: Záhada - bolesť pri pohlavnom styku, lekári nevedia prečo.
lolinka

Mám pocit, že nikto podobný problém nemá, podľa reakcií lekárov, ale tak skúsim. 3 roky som žila, bezproblémovým pohlavným životom, ale naraz nastal problém, bolesti - štípanie, pálenie - ťažko to opísať. Nedá sa to vydržať, čiže styk nemožný. Gely nepomáhajú. Neskôr som si našla v okolí pošvy malé výrastky, ktoré som musela lekárom ukazovať, lebo ich nevideli. A odpoveď som dostala - treba zaťať zuby. Lenže v tom je problém, to sa nedá - jednoducho je to strašná bolesť. Tak ak sa niekto nájde s podobným problémom, tak vopred ďakujem za radu.

grafik-adobe

Ahoj daj si spraviť PAP test na HPV ....ten virus bysušuje sliznicu ktora ťa "zavlažje" pri pohlavnom styku.

maťa

Ahoj lolinka. Nedaj sa odbiť a ak ti tvoj lekár nepomôže, poraď sa s iným. Predsa len výrastky už samé o sebe sú nález a mali by s tým niečo robiť. Takže čo najrýchlejšie utekaj k inému lekárovi.

lului8

(to preto, ze to s tym moze suvisiet ... ja som mala podobne problemy ktore prisli po nejakej dobe uzivania a boli cim dalej tym horsie .. a ked som prestala brat hormony, problemy casom uplne zmizli)

zuzka001

ahoj lolinka.Mam presne taky isty problem ako ty,stipanie palenie,strasna bolest,da sa to prirovnat k prvemu milovaniu.Nemam ziadny zapal ani pohlavnu chorbu a teraz sa chystam na prehliadku,takze ak mi nieco zistia tak napisem

grace

ahoj vacsinou to palenie jak vravis a bolenie rezanie je nachlazenie vaječniky a tak ale vyrastky pomohla by som ti ale neviem ako preco sa nato doktori vykaslali ked si tam bola nechapem skus ineho nech ti niekto pomože